2777
2789
آره همه چیش نرمال بود تا یک سال و خورده ای کم کم افت کرد 

خدا انشالله بحق صاحب امشب پسرت رو شفا بده بزودی زود

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسرمنم وقتی کوچیک بودباوجودکلی اسباب بازی باقابلمہ ووسایل اشپزخونہ بازی میکرد😁

نمیدونم چرا انقدر دوست دارن کلا عشق آشپزخونه هستن یه روز رفتم بالکن برگشتم دیدم پسرم نیست کل خونه رو گشتم دیگه داشتم میزدم زیر گریه دیدم از داخل کابینت صداهایی میاد ترسیدم فک کردم خدا نکرده موشه دیدم پسرمه😒😒😒😒 رفته داخل کابینت در هم بسته داره بازی میکنه😐

برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین، ممنونم💔
پسرتون نوزادی و یک سالگی نرمال بود؟ چیزی تو رفتاراش نبود؟

کامل نرمال بود حتی قشنگ ارتباط میگرفت به اندازه ی سنش حرف میزد

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
کامل نرمال بود حتی قشنگ ارتباط میگرفت به اندازه ی سنش حرف میزد

وای چقدر حرقاتون شبیه پسر منه.خیلی نگرانم.همش داره توخونه میدوه.قبلا ب ب ب و د د د و ما ما و میگفت الان ۱۳ماهشه ته اسمش می شناسه نه حرف میزنه.خیلب نگرونم

کمبود ارتباط چشمی بی توجهی به اطراف راه افتادن روی پنجه پا عدم واکنش  به اسم بی توجهی در خود بو ...

ببخشید یعنی اولش که میخواست راه بیافته رو پنجه پا میرفت بعد دیگه کامل رو کف پا؟قشقرق یعنی چطوری؟پسر من تا یه چیزی ازش بگیرم‌گریه و قهر میکنه تا بهش بدم.ارتباط چشمی یعنی چطودی؟

پسرخاله من اینجوریه و چون توی یه محل بودیم تمام حرکاتشو میدونم

وقتی کوچیک بود تا صبح گریه میکرد بی دلیل انقدر که همه میترسیدیم میبردیمش دکتر ولی هیشکی نمیفهمید جشه

یکم بزرگتر شد توف میکرد به همه و وسایل پرت میکرد توی سر و کله بقیه و میزد تو صورت همه دستشم بااینکه کوچیک بود ولی خیلی درد داشت

بعد بزرگتر شد وسایل خونه رو میشکوند جوریکه اصلا تلویزیون خونشون ندارن بخاطره این

شیر حموم توالت همیشه بازه و اگر کسی ابو ببنده خودزنی میکنه خودشو میکوبه توی در و دیوار 

همیشه صورتش و سرش خونی و زخمیه

اصلا انگار احساس درد نداره 

حرف هم نمیزنه

الن ۸ سالشه

فقط جیغ میزنه و گریه میکنه و بقیه رو میزنه و خودشو میکوبه توی دیوار

گوششو هم همیشه زخم میکنه خودش میکشه گوششو

بازی و اینا هم اصلا بلد نیست

الان فرستادنش کلاسهای مخصوص اوتیسم ولی بدتر شده از اونا چیزای بدترم یاد کرفته ولی دیگه جاره ای ندارن مجبورن بفرستن که بتونن یساعت اسوده بشینن

هیچ جا هم مهمونی نمیرن کسی هم خونشون نمیره چون ناقص میکنه هرکی نزدیکشون بشه

کلا زندگیشون نابود شده

خدا کمک کنه به همه خصپصا به خانواده های اوتیسم

ببخشید یعنی اولش که میخواست راه بیافته رو پنجه پا میرفت بعد دیگه کامل رو کف پا؟قشقرق یعنی چطوری؟پسر ...

از اول رو پنجه راه میرفت تا دو سه سال کم کم بهتر شد ارتباط چشمی یعنی حرف باهاش بزنی تووچشات نگاه کنه بخنده مثلا من پسرمو قلقلک میدم نگاهش اونطرفه میخنده قشقرقم یعنی سر یه چیزی نیم الی دو ساعت گریه و جیغو داد کنه

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
از اول رو پنجه راه میرفت تا دو سه سال کم کم بهتر شد ارتباط چشمی یعنی حرف باهاش بزنی تووچشات نگاه کنه ...

آها.آخه من پسرم‌چهار دست و پا که میرفت رو یک زانو بود ولی راه رفتن مشکلی نداره.فقط خیلی میدوه.باهاش حرف بزنم یا‌کار خنده دار کنم تو چشم ام نگاه میکنه چند ثانیه میخنده  ولی نه اینکه ۱ساعت زوم بشه تو چشم ام.والا‌من‌همین که صداش میزنم جدیدا نگام دوباره نمیکنه خیلی نگرانم.حرف هم کلمه کم میگه.مثلا میگه ب ب ب یا باااا یا گا گا کلمه واضح نمیگه