2777
2789
پایه داشته باشم کم میکنم😁 یادمه یه دوره خودمو کشتم به زور به ۶۳ رسوندم ولی برگشت 😑😂

تا عید میشی مانکن 1400😁😁

پایتم😁

من تا آخرای دی میشم 50😁😁

😁😁 تو هم آخرای دی میشی 60😁😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرررین قابل تحسین😁👏🏻

😁😁💪 ممنون❤

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
اره همه روزا...میخورما پرکالری نیستن..شیرینی و سرخ کردنی و هله هوله کلا حذف...

خوبه آفرین ولی به نظرم زیاد کن مثلا 1000 تا حداقل

عاااالیه پایه جان😁

😁😁💪 ممنون پایتم جان😁

کالری شماری هستی؟

اهوم 😃♥️💍

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
2790
2778
2791
2779
2792