2777
2789

من دمنوش چای سبز و دارچین وزنجبیل میخورم

شیرینی وکلا حذف کردم حتی قند جاش کشمش

استفاده میکنم صبح هم یک ساعت پیاده روی میرم

۳ماهه ۹کیلو کم کردم البته بگم غذام کم نشده

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

قد و وزنت چقده؟

قد صد و شصت هشت وزن شصت و نه

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
میخوام خودم کم کم زیاد کنم..که اگه یه روزی پرخوری کردم وزنم نزنه بالا..ورزشمو همیشه دارم دیگه نمیخوا ...

😁1700 تا کالری تثبیته خواهر من تو دو برابرم بخوری کم میشی چه باحال😂💪

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
قد صد و شصت هشت وزن شصت و نه

تو که خوبی چاق نیستی که😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
تو که خوبی چاق نیستی که😊

شکم دارم فقط باید آب شع

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
روزی چند کالری بخورم؟🤔

اومممم برو تو تاپیک بامداد خمار اونجا صفحه اول و دوم رو بخون چون وقت ثبت نام گذشته نمیتونی ثبت نام کنی اونارو بخون حساب کن اونهمه میل کن😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
ارهههه منم با کالری شماری موافقم امروزم کالری صبحانمو شماردم😁

چرا من نمی تونم با کالری شماری ارتباط برقرار کنم؟؟؟

احساس می کنم استرس می گیرم

نمی کشم 😐😐😐😐

یه گروت تو واتساپ بود هر روز بابد کالری روزانه مونو اعلام می کردیم 

رو اعصابم بود حذفش کردم  

شما هم اینجورید یا من موجود عجیبی ام 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بادمجون جان بیا کمک😁 @بادمجون۱

@بادمجون۱‍ 

2790
2778
2791
2779
2792