2777
2789
من😐 لطفا به منم کمک کنید  20 کیلو اضافه وزن(چاقی شکمی دارم!)

منم.مثل توام.اصلا اراده ندارم

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=158408629]چرا من نمی تونم با کالری شماری ارتباط برقرار کنم؟؟؟ احساس می کنم استرس می گیرم  نمی کشم 😐😐...[/

منم مثل توام😉

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
قد صد و شصت هشت وزن شصت و نه

روزی 1180 تا بخور 😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
باشهههه😄

😁😁

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من دمنوش چای سبز و دارچین وزنجبیل میخورم شیرینی وکلا حذف کردم حتی قند جاش کشمش استفاده میکنم صبح ه ...

ایول بهت

عزیزم وقتی میبینی بحثت با کسی ب جایی نمیرسه بگو حق با شماست هم اون طرف اروم میشه هم اعصابتو از دستش نجات دادی ،احترامتم نگه داشتی   
کالری منم1600تاست..ولی بخوای هفته ای یک کیلو کم کنی باید1000تاشو نخوری

اومممم من 500 تا کم میخورم و هفته ای یه کیلو کم میشم😁

ایول بهت

❤😘

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
منم.مثل توام.اصلا اراده ندارم

وای بخدا من اراده دارم

رژیم گرفتم خیلیم خوب داشت پیش میرفت منتها یه مشکلی که دارم اینه افت فشار خون 😔

من همیشه فشار خونم پایینه با رژیم خیلی میومد پایین تر و حالم خیلی بد میشد

بچه ها گروه بزنیم؟🤔

اینجا بهتره که

بچه ها گروه بزنیم؟🤔

😭 تو تل نزن هی باید ف.ی.لتر رو روشن کنم برم توش

وای بخدا من اراده دارم رژیم گرفتم خیلیم خوب داشت پیش میرفت منتها یه مشکلی که دارم اینه افت فشار خون ...

منم همیشه فشارم ۸

با رژیم خیلی اذیت میشم سردرد و بی حالی و ...

واقعا چاره ای نداره؟؟

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
2790
2778
2791
2779
2792