2777
2789
عنوان

قرص راکوتان

3481 بازدید | 20 پست

سلام ب همگی وقتتون بخیر 💚🌿❤

میشه تجربیاتی ک از مصرف قرص راکوتان دارید بگید..

من ۲۱ سالمه و  تازه شرو کردم ، دکترم هیچ مرطوب کننده و آبرسان و شوینده اینا برام ننوشته و معرفی نکرده 

خیلیا میگن پوست به شدت خشک میشه ، من موندم روتین پوست چرب پیش ببرم یا نه ؟؟؟😪

تروخدا هر تجربه ازین دارو ،هر چیزی ک راجب این دارو ، و دوره خودتون دارید میشه بگید💚🌿

جوش رو برطرف میکنه ولی ریزش مو از عوارضشه

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نخووور جانم نخووور 

من خوردم یک سال 

هر دیقه باید ویتامین آ دستت لبات تمام خشک پوست خشک 

جوشات تو اون دوره از بین میره 

اما بعد قطع قرص دووووباره جوشات شروع میشه 

امکان اینکه بچتم لب شکری شه زیاده

پوستو ول کن کبد نابود میکنه باید هرسه ماه حتما ازمایش کبد بدیا

بله قبل مصرف آزمایش کبد دادم   ، قراره ک بعد ۲۰ تا باز آزمایش بدم 

پوستم خیلی زشته همش جوش میزنم🥴

من تقریبا ۷ ماه خوردم، پوستم موقتی براق و قشنگ شد، اما وجودم رو نابود کرد، ریزش مو، افسردگی، کسلی و تنبلی، شدید گلبول سفیدم رو پایین آورد، تو نت بزنی خیلی عوارض داره، جات باشم استفاده نمیکنم، به حاش با لصلاح تغذیه پوستم رو درست میکنم، یه دکتر خوب طب سنتی برو، راکوتان سریع جوش رو میبره اما عوارضش مدتها باهاته، اما طب سنتی زمان برن اما عوارضی نداره

بله قبل مصرف آزمایش کبد دادم   ، قراره ک بعد ۲۰ تا باز آزمایش بدم  پوستم خیلی زشته همش جو ...

ازمایش هورمون کیست ... همه چی دادی؟ 

به نظرم تاجایی که میشه اصلا نباید راکوتان استفاده کرد خطرناکه البته واس همه بدنا متفاوته واسه بعضیا خیلی مشکل ایجاد میکنه واسه خیلیام نه بالاخره کاملا مراقب باش

نخووور جانم نخووور  من خوردم یک سال  هر دیقه باید ویتامین آ دستت لبات تمام خشک پوست خشک& ...

بعد ۵ تا قرص ،لبام چرب نکنم خون میاد انقد سریع اثر داشت برا خشکی ، اینکه باز جوشا برگردن ک   بدبختیه 🤕

من تقریبا ۷ ماه خوردم، پوستم موقتی براق و قشنگ شد، اما وجودم رو نابود کرد، ریزش مو، افسردگی، کسلی و ...

کامل عوارض رو خوندم  ، جوش های کیستی و زیر پوستی زیاد دارم

متخصص ب من گفته باید یک سال بیشتر مصرف کنی ،حدود ۴۰۰ تا

بعد ۵ تا قرص ،لبام چرب نکنم خون میاد انقد سریع اثر داشت برا خشکی ، اینکه باز جوشا برگردن ک&nbs ...

نخور من تا تو سه بعدی بگه دهن بچم سالمه داشتم از استرس میبردم چون خیلیا با خوردن این قرص بچه هاشون لب شکری شدن منم جوشام رفت اما الان که ۲ ساله نمیخورم همون اش و همون...

ازمایش هورمون کیست ... همه چی دادی؟  به نظرم تاجایی که میشه اصلا نباید راکوتان استفاده کرد خطر ...

آزمایش کبد دادم فقط ، گفتن مشکلی برای راکوتان ندارم

جوشا ممکنه ک هورمونی باشه؟  

آزمایش کبد دادم فقط ، گفتن مشکلی برای راکوتان ندارم جوشا ممکنه ک هورمونی باشه؟  

اره خب قطعا حتما قبل راکوتان کلی ازت ازمایش میگیرن تا مشکل اصلیو پیدا کنن وگرنه اگه مشکل یه چیز دیگه باشه بعد از پایان مصرف قرص دوباره جوشا برمیگردن

اره خب قطعا حتما قبل راکوتان کلی ازت ازمایش میگیرن تا مشکل اصلیو پیدا کنن وگرنه اگه مشکل یه چیز دیگه ...

گفتن جوشا کیستی و حتما باید راکوتان شرو کنی 

من اصرار کردم ک راکوتان نباشه ،گفتن هیچ دارو دیگ جایگزین نداره برا راکوتان