2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

670 بازدید | 108 پست

سلام شبتون بخیر

کسی هست که موی زاید چاقی که با ورزش کم نمیشه

حجم پریود کم مواجه باشه؟ ۱۸سالم از بچگی فقط موی زاید داشتم اما الان ۲سال که بقیه علائم روهم پیدا کردم خیلی نگرانم خیای دلم پر از غصست هرشب میگم تا کی تحمل کنم؟ از سن ۱۳ سالگی تا الان خیلییی ، چندسال زندگی نرمال دختردنه نداشتم ، حس یه مرد پر از مو داشتم هیچوقت لباس دختردنه باز مثل بقیه نتونستم بپوشم کجای راهمو اشتباه رفتم که همجین عذابی دارم میکشم؟ نمیخوام ناشکری کنم نه

دردش برام سنگین🙂🥹از بچگی تا الان من یه دخترم که توی این سن بقیه دتنشگاه میرن ازدواج میکنن میزن دنبال رویاهاشون ، من دانشگاهم نتونستم برم بخاطر اینکه کل بدنم موی مردونه داره نمیشه کنار دخترای ترگل ورگل باشم چطوری اونجا زندگی کنم خانوادمم خونه جدا نمگیرن تو شهر غریب میگن ما نیستیم اتفاقی افتاد تو خونه تنهایی اصلا خونه به مجرد نمیدن

بچه ها چیکارکنم؟ دلم میخواد خوب بشم لباسای رنگارنگ بپوشم ، مثل دخترخاله هام مثل بقیه ارایش کنم

هزکی بهم میگه خوشگل ازخودم بدم میاد🙂پوست سفید وصافم حالا کدر شده پر جوش و جای جوش

زیبایی ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم داره میترکه

بغضی نگه داشتم تو وجودم ، همه دردام تو دلم نگه داشتم به کسی نگفتم که ابروم نره حتی به مامانم نمیتونم بگم خودش به تنهایی غصه منو میخوره دیکه برم جلوش گریه کنم چی حل میشه؟ من باید غم خوارش باشم نه غم داش🥹🙂خواهری ندارم که حرف دلم بش بزنم و مورد اطمینانم باش که ازم آتو نگیره

اصلاح سبک زندگی، رژیم سالم خوری ،ورزش ( یوگا و...)، پیاده روی مدیتیشن، خواب مناسب ،دارو،رقص با لبخند جلوی آیینه،

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊

تنبلی تخمدان خیلی زیاده علت اصلیش هم سبک زندگیه برو دکتر دارو بخور در کنارش ورزش کن و شیرینی فست فودو کم کن .برای مو هم یا لیزر برو یا اپی لیدی بزن بالاخره راه هست ناامید نباش درد بی درمون که نیست خدای نکرده

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
عزیزم برو دکتر دارو مصرف کن بعد لیزر کن منم مشکل هورمون مردانه دارم ولی منشأ این که چرا هورمون بالا ...

منم چندبار ازمایش دادم ولی شهرستانم دکتر خوب نیست هیچکسم تشخبص نداد منشاش چیه

تا کی بخورم؟ ۲ماه خوردم بعدش اینقدر حالم بد میشد که پاکت قرص از دور میدیدم عق میزدم

درد اصلیم اینه که نمیتونم قرص بخورم یه معده ای دارم نهایتا قرص ۳ماه دوام بیازم بعدش انگار طعمش و همچیش از دورم ببینم حالم بد میشه

برو دکتر زنان، آزمایش هورمونی بده

و اینکه از طریق پیچ فلورا تاجیک تو اینستا اصلاح سبک کن

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

... و امید سرمایه ی آدمیست💚 🍃 از درگه همچو تو کریمی هرگز، نومید کسی نرفت و من هم نروم..🌱🤲 با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊