2777
2789

سلام دوستان 

من امروز رفتم دکتر چون تنبلی تخمدان دارم دکتر این ماه بهم پودر فرتی بیوتیک داده هر بستش 800 هزارتومنه و امپول گونال اف داده برای روز 8 و 9 و10 پری و قرص استرادیول والرات ........

کسی بوده اینارو خورده باشه نتیجه گرفته باشه؟؟؟

ممنون میشم تجربیاتتون باهام درمیون بذارید

الان یک ساله اقدام ولی تاحالا نشده حتی یه فولی داشته باشم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وااااااای عزیزمممم چرااااااااا؟

نمیدونم. بچه تو ۸ هفته مونده بود. فعلا حالم خیلی خرابه.

دعا کن اگه خدا بهت میده از اول سالم سالم بده یا اصلا نده. اینکه مثل من میده و میگیره یه عذابه برای آدم

چیشد این پودرو خوردی بار دارنشدی.دکتر برای منم نوشته این ماه بخورم.خیلی ناراحتم.هزینه هاش سنگین.از یه طرفم حرفای شوهرم

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
چیشد این پودرو خوردی بار دارنشدی.دکتر برای منم نوشته این ماه بخورم.خیلی ناراحتم.هزینه هاش سنگین.از ی ...

سلام عزیزم 

من این ماه هم این پودره خوردم هم امپول گونال اف زدم 

پریودیم نامنظمه روز 11 رفتم سونو یه فولی 8 داشتم دکتر گفت خوب نیست بعد خودم روز 16 پری رفتم سونو بهم گفت  یه فولی 17 داری تا فردا پس فردا ازاد میشه پشت سر هم رابطه داشته باشید

حالا منم توی اقدامم ببینم خدا چی بخواد 

بعد از یک سال این ائلین باره که من تخمک بالغ دارم 

حالا نمیدونم بخاطر این پودره هست یا آمپول....

ان شالله تو هم این ماه باردار بشی

من این پودره 800 هزارتومن خریدم 30 تا توشه

سلام عزیزم  من این ماه هم این پودره خوردم هم امپول گونال اف زدم  پریودیم نامنظمه روز 11 ...

سلام.مرسی پاسخ دادی.یعنی با یک دوره خوردن پودر و زدن امپول تخمک فعال داری.خداروشکر.اره داروی گرونیه.منم گرفتم همینقد.اینجا هرچی سرچ کردم انگار کسی نخورده.تاپیکتو ذخیره میکنم که نتیجرو بفهمم.تامنم این ماه روز ۱۱ پریود باید برم سونو.ببینم چه خبره.ایشاا... که یه نی نی سالم میاد تودلت❤

سلام عزیزم  من این ماه هم این پودره خوردم هم امپول گونال اف زدم  پریودیم نامنظمه روز 11 ...

دکتر به من امپول نداده.فقط همین پودرا رو داده.حالا یازده پریودم برم شاید بعدش بخواد امپول بده نمیدونم

دکتر به من امپول نداده.فقط همین پودرا رو داده.حالا یازده پریودم برم شاید بعدش بخواد امپول بده نمیدون ...

آره این دوره مصرف کن خیلی قوی هست 

ولی اگه فولی 8 و 9 داشتی نگران نباش بزرگ میشه

ان شالله تو هم باردار بشی عزیزم برای منم دعا کن من امپول hcg هم دارم