2777
2789
عنوان

پودر فرتی بیوتیک کسی خورده؟؟؟؟برای بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 68967 بازدید | 184 پست
تو ازکیت تخمک گذاری استفاده نکردی؟به نظرت برامایی که امپول میزنیم باز دوخطی که میفته واقعیه یانه

من خیلی تحقیق کردم 

اره واقعی هست الان برات عکس کیتای تخمک گذاریم میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ازکیت تخمک گذاری استفاده نکردی؟به نظرت برامایی که امپول میزنیم باز دوخطی که میفته واقعیه یانه

از بالا تا پایین روز ۱۷ پری هست تا ۲۲ پری

تقریبا هر ۱۲ ساعت شایدم زودتر میذاشتم ببینم دقیق کی تخمک ازاد میشه

سه روزی مثبت بود روز بیستم ازاد شد و دیگه بعد از اون کیتا کمرنگ سر شدن

من خیلی کمر درد دارم سینه هام درد میکنه سر درد هم دارم 

نمیدونم تا کی عوارض آمپول میمونه

تو دلم خیلی امید دارم از طرفی هم میگم این ماه هم مثل بقیه ماه ها میشه

میشه بپرسم از کجا خریدی شاید منم تونستم گیر بیارم

من جنوب کشورم 

شوهرم از بیمارستان شهرمون با پارتی بازی گرفت 

اصلا گیر نمیاد من خیلی جاها زنگ زدم تهران شیراز مشهد اصلا گیر نمیاد

از بالا تا پایین روز ۱۷ پری هست تا ۲۲ پری تقریبا هر ۱۲ ساعت شایدم زودتر میذاشتم ببینم دقیق کی تخمک ...

چه خوب قیمت کیت چنده؟ایشاا... که این ماه بارداری عزیزم.اگرم نشد ماه بعد قوی تر ادامه میدیم.منم رفتم دکتر.امشب امپول ازاد سازیو زدم گفت فرداشب به بعد تا سه شب پشت سرهم نزدیکی کن

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
چه خوب قیمت کیت چنده؟ایشاا... که این ماه بارداری عزیزم.اگرم نشد ماه بعد قوی تر ادامه میدیم.منم رفتم ...

ان شالله دوتامون باردار باشیم واقعا مردم از انتظار هزینه هاش به کنار کلا رو روان آدم تاثیر میذاره

به شوهرت مغزای مقوی بده موز و این چیزا بده تا برای ۳ شب کیفیت خوب باشه