2777
2789
عنوان

خون بس

| مشاهده متن کامل بحث + 76279 بازدید | 406 پست

@فاطما111

God     i heard you. Just be patient press for more                                                                                💜💜💜                                                  صداتو شنیدم، فقط صبور باش                                    فرستنده:خدا                                                                                      ✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️✳️ ✳️          شهزاده رویای من شاید تویی                                     اون کس ک شب درخواب من آیدتویی توووو               ازخواب شیرین ناگه پریدم اوراندیدم دیگرکنارم بخدا      جانم رسیده ازغصه برلب هروز وهرشب درانتظار بخدا                 کاشکی دلم رسوا بشه دریابشه این دوچشم پرآبم روزی ک بختم وابشه پیدا بشه اون ک اومد تو خوابم      می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش                           می رفت و آتش ب دلم میزد نگاهش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما امشب ۶پارت میزارم💙💜

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

#رمان #خون_بس برگرفته از داستان واقعی زندگی یه دختر

پارت نود

یه روز یوسف اومد‌ کنارم‌ و‌ گفت بسه دیگه خیلی نازتو‌ کشیدن این مادرا پاشو که باید از فردا بری سر کلاس.

گفتم چی میگی چه کلاسی گفت من هم کار کردم یجا برات اماده کردم که اون جا بتونی کلاس برگزار کنی .

نکنه یادت رفته چه قولی به‌ من دادی ،گفتم نه یادمه ولی فکرش نمیکردم همه چی به این‌ زودی درست بشه .

یوسف گفت من که بهت گفتم همه چی درست میکنم و کمکت میکنم ،پس پاشو‌ که از فردا میشی خانم معلم کلی بچه قد و نیم قد.

خندیدم و گفتم مرسی یوسف بازم‌ ممنونم ازت .

بهم گفت شیرین یه چیز بهت میگم‌ تا عمر داری فراموش نکن گفتم جانم بگو ،گفت بهم‌ قول بده که هیچ وقت در مقابل سختی ها و مشکلات و حرف و حدیث ها کم‌ نیاری و همیشه محکم و با اراده باشی ، مطمئن باش تا وقتی خودم هستم مثل کوه پشتتم اگه یه روز نبودم خودت مرد خودت باش .

گفتم توروخدا این حرف نزن یوسف من با تو عشق رو فهمیدم و با تو خوشبختی و زندگی تجربه دارم میکنم اینو بدون اگه یک لحظه تو نباشی منم نیستم .

بغلم‌ کرد و بوسید گفت خدایا ممنونم ازت .

اون روز بهترین روز زندگیم بود کلا مریضی و عمل و‌ مرگ بچم‌ فراموش کردم و حرفای یوسف مرور میکردم تو‌ ذهنم، همون شب تصمیم‌ گرفتم‌ مثل یه کوه سفت و‌ سخت باشم.

فردا صبح زود از خواب پا شدیم و با یوسف رفتیم‌ همون جایی که میخواستم به عنوان مدرسه توش درس بدم‌ به بچه‌ها.

وقتی رفتم‌ جلو در گفتم یوسف اینجا چرا مگه اینجا خونه منیره خانم نیست .

گفت خودش ازم‌ خواست که اینا سرسامون بدیم و بکنیم‌ مدرسه حالا با کمک هم اینجا باید درست کنیم.

چند روز طول کشید تا همه جا درست کنیم از شهر نقاش اوردیم تمام در و دیوارها رنگی رنگی کردیم حیاط گل کاری کردیم کلا شد یه مدرسه کوچیک‌ ولی باصفا.

به یوسف گفتم‌ اسم‌ مدرسه چی بزاریم .......

پارت نود و یکم

گفت هر چی تو‌ بگی گفتم نمیدونم هیچی به فکرم‌ نمیاد .

گفت باشه خودم فردا براش یه اسم میزارم‌ و میگم تابلو بنویسن.

یوسف یه نفر مامور کرد تا به همه اهالی ابادی بگه که بچه‌هاشون بفرستن مدرسه ولی یه سریا مخالفت کردن که یوسف پیغام داد که مدرسه اومدن همه بچه ها اجباره همه باید خوندن نوشتن بلد باشن حتی گفت هر کسی کمک‌ کنه بچش درسش ادامه بده میتونه برای کار وارد عمارت بشه.

همین باعث شد مردم بیشتر تشویق بشن .

تابلو مدرسه زده شد، اسم مدرسه شد یار مهربان.

من هر لحظه و ثانیه فقط خدا شکر میکردم اگه یوسف نبود من نمیتونستم به اینجا برسم.

با نام خدا و توکل به خدا کارم‌ تو‌ مدرسه شروع کردم .

هر روز شاگردهای زیادی میموندم ظرفیت کلاس خیلی پر شده بود نمیتونستم تنهایی سی تا شاگرد اداره کنم .

رحمان که درسش تموم شده بود ازش خواهش کردم بیاد و‌ کمکم کنه .

شاگردا نصف کردیم دخترا رحمان اموزش میداد پسرها من .خیلی بچه های خوبی بودن فکر نمیکردم که بتونم باهاشون انقدر راحت صمیمی بشم .

یک سال از شروع کار مدرسه گذشت خیلی خوب بود یوسف خیلی کمک حالم بود.

دیگه فرشته ام بزرگ‌ شده بود و میمومد مدرسه .

تموم روستاها اطراف میومدن و با خواهش و التماس بچه‌هاشون ثبت نام میکردن تا درس بخونن .

وقتی یوسف دید داره مدرسه شلوغ میشه خونه کناریم خرید و اضاف کرد به مدرسه بهش گفتم باید چند تا همکارم بیاد کمکمون.

که یوسف به دوست و اشناهاش که تحصیل کرده بودن گفت .

یه روز سرکلاس بودم که در زدن رفتم بیرون دیدم معلم خودم پشت در واستاده .

سلام علیک کردم و گفت ببخشید بد موقع اومدن شما سر کلاس بودین گفتم نه بفرمایید بچه ها الان میخواستم بفرستم‌ هوا خوری.

به بچه ها گفتم که میتونن برن حیاط و خوراکی بخورن بعدم رو به معلمم گفتم بفرمایید تو‌ کلاس حرف بزنیم.

اومد تو‌ کلاس و نشست پشت نیمکت ،گفت من میخوام اینجا کار کنم اگه شما قبول کنید وقتی مدت ها از دور میدیدم که شما و ارباب دارید اینجا‌ زحمت میکشید خیلی لذت میبردم نتونستم طاقت بیارم و اومدم ازتون خواهش کنم اجازه بدین منم تو این مدرسه به شما کمک کنم.

من ازدواج کردم و خانمم معلم هست تو‌ شهر وقتی بهش گفتم که اینجا مدرسه زدین اونم‌ خوشحال شد و گفت که میتونه بیاد و کمک‌ کنه تو این کار بهتون.

خوشحال شدم گفتم این خیلی خوبه شما و همسرتون هر وقت بخوایید میتونید بیایید و کارتون شروع کنید ولی......

دَر حـآلِ حَذفِهـ آدَم هـايِ اضافـي 😪                                 ████████████▒98/5%                                                                                                                                                 ↻در حال بزور رسانی آدم جدید 😪██████████████]99%                                                                                                                                                 امـضاے خــ💜ــدا پاے تڪ تڪ ارزوهامـون...

پارت نود و دوم

ولی باید با خانوم تون هم ببینم و باهاش صحبت کنم

اون معلمم‌ رفت و قرار شد خانمش بیاد بعد بیان برای کار.

نمیدونم چرا ولی نگران بودم چون ما فامیل بودیم میترسیدم‌ بره و‌ تو‌ ابادی خودمون بگه و‌ برام دردسر درست کنن.

به یوسف گفتم که‌ معلمم اومده بود و‌ میخواست با زنش بیاد مدرسه کار کنه .

گفت اینکه خیلی خوبه گفتم اره خوبه ولی یوسف اون پسر عمه منه میترسم برام‌ مشکل پیش بیاد گفت نگران نباش من هستم کنارت تا کی مخفی کاری میخوای بکنیم.

گفتم باشه فقط باید به رحمانم بگم‌ که اون‌ کیه گفت باشه شب بهش میگیم .

انقدر غرق کار تو‌ مدرسه بودم که غروبا خسته می رفتم عمارت .

خیلی کم مامانم و‌ خانم بزرگ‌ میدیدم‌،همین باعث شده بود که سرم قر قر کنن و بگن‌ که همه زندگیت شده مدرسه و بچه ها .

ولی من عاشق کارم بودم عاشق بچه ها بودم .

یک هفته از موضوع اومدن معلمم میگذشت که دوباره پیداش شد این سری با زنش اومد .

منم بچه‌ها فرستادم برن دنبال یوسف که خودش بیاد صحبت کنه تا کارشون شروع کنن.

یوسف اومد راجب کار باهاشون حرف زد اونام قبول کردن همه شرایط.

اخرش یوسف گفت من از الان باید یه چیز بهت بگم اقا معلم، شما و‌ زن من باهم‌ فامیل هستین درسته .

گفت فکر کنم بعله شیرین خانم دختر دایی من میشه ،من همون روز اول که‌ دیدمشون شناختم ولی چون خودشون سعی میکردن که من نشناسمشون منم‌ صداشو در نیاوردم و پنهان کردم این موضوع رو

گفت خوب خداروشکر که خودتون‌ متوجه شدین پس لطفا راجب شیرین حرفی پیش خانوادت نزن ،گفت راستش من سالهاست که خانواده ندارم و رفت و امد نمیکنم ،تعجب کردم‌ که چرا یعنی چیشده که خانوادش ول کرد، یوسف گفت اشتباه میکنی همیشه باید احترام‌ به پدر و مادرت بزاری.

گفت مادرم خیلی گناهکار بود چند سال بعد فوت رقیه خواهر شیرین، مادرم بدجور زمین گیر شد گفتن سرطان گرفته بعد چند سال عذاب پدرم رفت زن گرفت و باعث شد مادرم‌ دق کنه ،بعد‌ مرگ‌ مادرم‌ من اون‌ خونه برای همیشه ترک کردم .

نمیدونم چرا ولی خیلی ناراحت شدم فهمیدم‌ عمم فوت کرده ،با اینکه دلخوشی نداشتم ازش.

یوسف گفت پس از امروز گذشته فراموش کنید و کنار هم مثل یه خانواده کار کنیم .

تقریبا دو سال از تاسیس مدرسه گذشت بود و من با زن پسر عمم خیلی رابطه خوب داشتم و یوسف (پسرعمم) بهم میگفت خواهر.

مادرمم از قضیه پسرعمم با خبر بود و رفت امد میکردیم باهم، تو یه سال که باهم‌ بودیم‌ خداروشکر همه چی خوب بود، تا اینکه فیروزه زن پسر عمم یه روز سر کلاس حالش بد میشه و شاگرداش میان دنبال من و با گریه میگن خانم معلممون حالش بده افتاده زمین ......

پارت نود و سوم

یکی از شاگردها اومد گفت خانم معلممون افتاد زمین ،منم سریع پا شدم رفتم سر کلاس شون فیروزه رنگ‌ و رو پریده افتاده به زور بلندش کردم اوردم حیاط بهش اب قند دادم و یکی از بچه ها فرستادم عمارت تا طبیب بگه بیاد اینجا.

وقتی طبیب اومد و حال و ضعیت فیروزه دید بدون مقدمه گفت مبارکه.

تعجب کردم چی مبارکه گفتم‌ طبیب فیروزه حالش خوب نیست دارو بدین بهتر بشه.

گفت خانم کوچیک‌ ،خانم معلم بارداره و این حالت های بارداری بخاطر کار و سر پا موندن ضعف کرده و حالش بد شده از این به بعد خیلی باید مراقب خودش و بچش باشه و استراحت کنه.

چقدر خوشحال شدم انگار خبر بارداری خودم شنیدم ،به فیروزه تبریک‌ گفتم و بهش گفتم دیگه نیا مدرسه استراحت کن خونه.

همون شب فیروزه دعوت کردم عمارت و خبر بارداریش به پسر عمه دادم ،منکه خیلی براش خوشحال بودم .

از فردا کلی حرف و حدیث توی عمارت پیچید و من شدم سوژه تمام حرفا.

مامانم‌ و خانم بزرگ‌ هی بهم سر کوفت میزدن که زندگیت ول کردی شوهرت ول کردی چسبیدی به مدرسه تو هم باید بچه بیاری .

هر چی سعی میکردم‌ به حرفاشون اهمیت ندم ولی فایده نداشت یه روز که از مدرسه خسته اومدم عمارت داشتم استراحت میکردم که صدای در اتاقم اومد.

خودم و جمع و‌جور کردم و گفتم بعله.

مامانم با چشم گریون اومد داخل ،ترسیدم گفتم‌ چیشده مامان خوبی ‌

گفت نه شیرین باید باهات حرف بزنم گفتم‌ خوب بگو مامان.

مامانم گفت دخترم‌ کارت ول کن و بشین سر زندگیت یه بچه بیار برا شوهرت ،میدونی که ارباب عمارته و باید برا خودش جانشین داشته باشه .

گفتم‌ اه بابا چرا شما انقدر گیر دادین به من خود یوسف یبار نمیگه بچه میخواد ولی شماها از وقتی فیروزه دیدین منو کچل کردین.

گفت امروز خودم با گوشای خودم شنیدم که خانم بزرگ‌ میگفت باید یه زن زندگی برا پسرم پیدا کنم براش بچه بیاره .

گفتم مامان مطمئنی خانم بزرگ گفتن ،گفت اره خودم شنیدم اونم‌ حق داره دوست داره نوه ش ببینه .

یکم با مامانم حرف زدیم و پاشد رفت.

قلبم از شنیدن حرف مادرم درد گرفت ،اصلا نمیتونستم تصور کنم یوسف زن دوم بگیره .

از همون لحظه تصمیم گرفتم بیشتر کنارش باشم.

یه شب موقع خواب بود که خانم بزرگ یوسف صدا کرد تو‌ اتاقش.....

پارت نود و چهارم

انقدر فکرم بهم ریخت وقتی یوسف رفت پیش مادرش که نگو.

پاشدم چند تا قرص خوردم و‌ خوابیدم ،به خودم گفتم یوسف ادمش نیست که حرف غیر منطقی رو قبول کنه.

خوابم برد اصلا متوجه نشدم کی یوسف اومد.

فرداشم چیزی نگفت بهم منم اصلا نپرسیدم ،روز و شب می گذشت و متوجه تغییر رفتارهای خانم بزرگ میشدم ولی من عادی برخورد میکردم .

تقریبا فیروزه پنج ماه باردار بود و شکمش خیلی غیر طبیعی بزرگ‌ شده بود منیره خانم که قابله بود قدیما،میگفت بچشون دوقلو هست .

خیلی براشون خوشحال بودم با اینکه تو‌ مدرسه خیلی سرم شلوغ بود دیگه یه معلم‌ کم شده بود و یوسف پسر عمم زودتر میرفت خونه و من رحمان تا دیر وقت میموندیم مدرسه.

بچه های فیروزه هفت ماه به دنیا اومدن چون دوقلو بودن و فیروزه نتونست نگه دار و زودتر بدنیا اومدن و تا مدتها تو شهر بیمارستان بستری شدن تا مشکلشون برطرف بشه .

یهروز با یوسف رفتیم شهر وقتی رفتم بچه ها دیدم دلم براشون ضعف رفت دوتا پسر خوشگل که کاملا شبیه پدرشون بودن.

همونجا بود که دلم بچه خواست وقتی چهره یوسف دیدم ناراحت شدم همچین با حسرت به بچه ها نگاه میکرد که نگو.

رفتیم خونه ،نشسته بودم تو‌ حیاط و فکرم‌ مشغول بود یاد حرف دکتر افتادم که تو بیمارستان بهم‌ گفت برا بارداری باید تحت نظر باشی.

با صدا یوسف از فکر اومدم بیرون ،بهم‌ گفت پاشو اماده شو بریم عمارت من خیلی کار دارم.

گفتم یوسف میشه ازت یه خواهش کنم گفت بفرما.

گفتم یوسف بیا بریم دکتر من میخوام باردار بشم دلم‌ بچه میخواد.

یوسف خیره شد بهم یک لحظه دست و پاش گم کرد نمیدونست چی بگه .

گفتم چیشد حرف بدی زدم .

گفت نه الان وقتش نیست بعدا 

زدم زیر گریه گفتم باشه، گفت چیشده شیرین چرا گریه میکنی پس......

پارت نود و پنجم

زدم زیر گریه یوسف اومد کنارم و‌ گفت چیشده گریه چرا ،گفتم هیچی .

گفت شیرین من خیلی قوی تر از این حرفاست ولی الان یچیز شده که داره گریه میکنه.

بغضم ترکید بلند بلند زار میزدم خودم انداختم بغل یوسف و با حالت گریه تمام حرفها و بی محلی ها طعنه کنایه ها رو براش تعریف کردم .

گفت ناراحت نباش باشه هرکاری بخوای میکنیم میریم‌ دکتر .

فقط تو محکم باش .

خوشحال شدم اشکام پاک‌ کردم و گفتم میشه امروز بریم .

گفت باشه امروز میریم‌ فقط تو‌ گریه نکن .

یوسف گفت برو استراحت کن بعدازظهر میریم گفتم مرسی عزیزم.

ساعت پنج یوسف گفت بپوش بریم ادرس چند تا دکتر خوب گرفتم بریم پیشش.

تمام مدارک برداشتم و رفتیم .

منتظر شدیم تا نوبتمون بشه ،رفتیم داخل پیش دکتر برام‌ ازمایشهای جدید نوشت و قرار شد انجام بدم و فردا ببرم ببینه تا برام دارو بنویسه.

از مطب اومدیم بیرون و یوسف گفت میخوای بریم پیش یه دکتر دیگه.

گفتم اره بریم لطفا.

رفتیم جای دیگه خیلی شلوغ بود دو ساعت نشستیم تا نوبتمون شد و رفتیم پیش دکتر تا مدارک دید گفت خانم شما به این راحتی نمیتونید باردار بشید،شایدم اصلا باردار نشید .

انگار به قلبم چاقو زدن گفتم چی میگین چرا مشکلم چیه .

گفت من الان هرچی توضیح بدم فایده نداره یسری دارو‌ داد گفت بخورید و توکل به خدا کنید اگه قسمت بود باردار میشی اگه نه که خودت به دردسر ننداز و بدون اینکه فکرش کنی زندگیت کن.

دلم گرفت سرم اوردم بالا و دیدم یوسف داره با دستاش بازی میکنه و مثل من شکه نشده .

گفتم نکنه این میدونسته و‌ به من حرفی نمیزده .

از دکتر خداحافظی کردیم و رفتیم بیرون .

تو سکوت کامل داشتیم قدم میزدیم ،هیچ کدوم حرفی نزدیم تا برسیم خونه .

رسیدیم و مستقیم رفتم تو اتاق و بغضم ترکید.

داد میزدم خدایا اخه چرا توکه همیشه هوام داشتی تو که هیچ وقت تنهام نزاشتی .این سری هم کمکم کن دلم نشکون .

من در کنار یوسف خوشبخت شدم عشق فهمیدم خدایا ثمره عشقمون بهمون بده ،میدونم که بخوای میشه .

نمیخوام یوسفم از دست بدم ، کمکم کن خداجون.....

پارت نود و ششم

از او نروز تصمیم‌ گرفتم برا خواسته خودم بجنگم و محکم‌ تر از قبل برم‌ جلو، هرکی هم هرچی گفت ناراحت نشم .

من‌ تلاشم‌ میکنم، مطمئنم خدا هم تنهام نمیزاره.

با صدا ضربه به در اشکام پاک‌ کردم و‌ نشستم کنار تخت.

یوسف اومد داخل و‌ نشست کنارم ،گفت خوبی شیرینم .

گفتم‌ بعله خوبم‌ ،گفت‌ میخوام‌ بهت یچیز بگم‌ که‌ چند سال تو‌ دلم‌ نگه‌ داشتم.

اون موقع که‌ تو‌ رفتی بخیه بکشی یادته دکتر منو صدا زد اون موقع دکتر موضوع رو بهم و گفت و گفت که فعلا تو متوجه نشی ،ببخشید ازت پنهون کردم‌نمیخواستم ناراحت بشی .

امروزم به اسرار خودت قبول کردم بریم ،کاش نمیبردمت .

گفتم نه‌ خوب کاری کردی باید میفهمیدم دیر یا زود‌‌.

یوسف گفت من ازت بچه‌ نمیخوام‌ من خودت میخوام‌ همون شیرین سابق .

گفتم یوسف نمیشه تو ارباب یه عمارتی مگه‌ میشه بچه‌ نداشته باشی.

تو میگی نمیخوای ولی مادرت میخواد.

گفت شیرین من خودم‌ جواب همه رو میدم‌ اصلا به مادرم‌ میگم من‌ مشکل دارم بچه‌دار نمیشیم فقط تو غصه‌ نخور .

تو‌ مدرسه انقدر بچه‌ هست همش بچه های ما هستن .

اصلا فکر هیچی نکن‌ شیرین جانم.

گفتم‌ یوسف تا همین امروز من‌ خدا رو داشتم هیچ وقت تنهام نذاشت همیشه تو بدترین شرایط کنارم بود زمین خوردم‌ دستم گرفت بلندم کرد ‌.

من این دفعه ام‌ از خدا میخوام‌ دستم بگیره .

از تو هم میخوام‌ کمکم کنی مطمئنم با کمک تو‌ به این ارزوم‌ هم میرسم .

یوسف گفت خیالت راحت من تا اخرین نفس باهاتم و تنهات نمیزارم.

فرداش رفتیم کلی عکس و ازمایش انجام‌ دادیم و بردیم دکتر دید ،این‌ دکترم مثل اون یکی دکتر گفت نمیشه شما باردار بشید مگر اینکه معجزه بشه .

گفتم‌ من ناامید نمیشم هیچ وقت و تلاش میکنم .

اون شب برگشتیم ، یک ماه از اون‌ جریان میگذشت و من دارو‌ میخوردم تا یه روز که .......

عزیزم بقیشو کی میزاری 

بقیشو فردا همین موقهاا میزارم گلم 

ممنون عزیزم خیلی داستان جالبیه 🌹

خاهش گلم...

خانوما من نویسنده اصلی داستان نیستم بخدا...نویسنده اصلی داستان هرروز ۶یا ۱۰پارت میزاره

و اون اول اولاش که من روزی ۶۰یا۳۰پارتو براتون میزاشتم اونا پارت اای قبلیش بودن و من تازه رسیدم به پارت های جدیدش و مجبورم که روزی ۶ تا ۱۰پارتو بزارم براتون

ما یه عروس خون بس داشتیم همساایه واقعا پوستش میکندن خواهرشوهرا و مادرشوهرش یک وضعی داشت که نگوو

من تاحالا عروس خون بسی ندیدم اما تو رمانایی که میخوندم یاشوهرشون باهاشون بداخلاقی میکرد یا مادرشوهر و خاهرشوهراشون😔واقعا بده اینجوری یکی دیگه زده ینفرو کشته بعد دختر با اونهمه احساسات باید تاوان پس بده