2821
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 132 پست
آرزو میکنم دوستای گلم @الناخانووووووم   @مامان_آینده_هستم   @sar_be_hava   ...

❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😘😘🤲🤲🤲🤲🌸🌷

قربونت برم مهررروبوووون..

الهی آمین🤲🌸🌷😍❤💚🙏

منم آرزو می کنم برای خودت، سلامتی، خوشبختی و آرامش،موفقیت و بهروزی رو در زندگیت، الهی به اندازه وسعت دلت که انقد مهربونه، خدا بهت ببخشه از همه خوبی ها...

آروز می کنم که دوستان عزیزم، @ملکه__یخی و @الناخانووووووم  و @مامان_آینده_هستم بزوووودی زووود به حاجت قلبیشون برسن، و یه فرشته کوچولو تو زندگیشون بیاد و حس مادر بودن رو بزووودی تجربه کنن...

آرزو می کنم @سواره  عزیزم،دوست قشنگم، همیشه تنش سالم و دلش خوش باشه در کنار عزیزانش ، خوشبخت و شاد باشه و به هرچه میخواد برسه ان شاءالله

آرزو می کنم @پفسه  جان، دوست عزیز و مهربونم، بزوودی دلش شاد بشه و به هر حاجتی قلبی که داره برسه و خدا مهر اجابت بزنه به روی تک تک حاجاتش ان شاءالله..

آرزو دارم شمایی که این پست رو می خونید، تک تک تون تنتون سالم باشه، دلتون خوش، و خدا همیشه یارتون باشه تو هر لحظه از مسیر زندگیتون💚❤😍🙏🤲ان شاءالله

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😘😘🤲🤲🤲🤲🌸🌷 قربونت برم مهررروبوووون.. الهی آمین🤲🌸🌷😍❤💚🙏 منم آرزو می کنم ...

چقدر آرزوهای زیبایی کردی، لذت بردم عزیزم

انشاالله انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷 زندگیت غرق در شادی بشه الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آرزو دارم دوستای عزیزم @sar_be_hava     @آناعشق   ‍  @الناخانووووووم &n ...

ان شاااءالله ان شاءالله عزیزم.. 

الهی آمین.. ممنونم ازت عزیزم🙏😍❤🌷🌸😘😘😘❤❤❤❤

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چقدر آرزوهای زیبایی کردی، لذت بردم عزیزم انشاالله انشاالله خدا دلت شاد کنه 🌷 زندگیت غرق در شادی بش ...

فدای تو😍😘 محبت داری عزیزم، ممنوووونتم، الهی آمین..😘😘😍❤❤❤❤🌷🌸🙏🤲

❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😘😘🤲🤲🤲🤲🌸🌷 قربونت برم مهررروبوووون.. الهی آمین🤲🌸🌷😍❤💚🙏 منم آرزو می کنم ...

💖💖💖😍😍😍😘😘😘😘🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

سلام آبجی فاطمه جون خوبید ممنون از لطف تون خیلی عزیزی خواهری انشاءالله که شماهم به آرزوی قلبیتون برسی ...الهی امین...

👌👌👌👌👌👌👌👌👌❤❤❤❤❤❤❤❤❤😍

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ان شاااءالله ان شاءالله عزیزم..  الهی آمین.. ممنونم ازت عزیزم🙏😍❤🌷🌸😘😘😘❤❤❤❤

عشق منی تو😁😍😘🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام آبجی فاطمه جون خوبید ممنون از لطف تون خیلی عزیزی خواهری انشاءالله که شماهم به آرزوی قلبیتون برس ...

سلام فریبای عزیزم، الهی آمین.. ممنووونتم😍😘🙏🤲

عشق منی تو😁😍😘🌻🍃

😍😘🌸🌷عزیز دلمی😍😍😍😘❤❤❤❤❤

سلام دوستان گلم انشاءالله  که آرزوی همتون تک تک براورده بشه....انشاءالله 

من نمتونم دوستام یکی یکی تگ کنم براشون وارزوهاشون دعا میکنم..تگ کردن خرابه نمیشه همه دوستانم تگ کنم....موفق باشید 

@m___s  برای آرزوی دوست عزیزم دعامیکنم به تمام آرزوهایش برسه...الهی امین...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
منم دعا کنید ۳ تا مریض بدحال دارم خودم و خانوادم چند ساله گرفتاریم خسلی به دعاهای بچه های سایت اعتقا ...

ان شاالله بحق قران شفابگیرن مریضاتون ...ماهم۱۸ساله باخانواده درگیریم محتاجم به دعاتون تواون گروه بذارین منوعزیزم ممنون

ان شاالله بحق قران شفابگیرن مریضاتون ...ماهم۱۸ساله باخانواده درگیریم محتاجم به دعاتون تواون گروه بذا ...

سلام عزیزم خوبی عزیزدلم الان برااتون ختم صلوات میزارم خدا کمک کنه مشکلاتت حل بشن منو صدا کن هر وقت دلت ختم صلوات یا دعا خواست

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
سلام عزیزم خوبی عزیزدلم الان برااتون ختم صلوات میزارم خدا کمک کنه مشکلاتت حل بشن منو صدا کن هر وقت د ...

فدای مهربونیت ان شاالله ازحضرت عباس خیرتوبگیری ♥️ان شاالله روزی برسه تاپیک بزنم مشکلمون حل شد😔😔

بچه ها تاپیک پر بازدید بشه, تعداد بیشتری دعامون میکنن. ممنون میشم دوستان بیشتری تگ کنید, من خودم دوس ...

منم از خدا میخوام به حق محمد و آل محمد(ص)، از خدا میخوام به حق لطف و کرم خودش،

همه اونایی که تو این تاپیک هستن حاجت روا بشن و دلشون شاد بشه و عاقبت بخیر بشن و با عزت و آبرو و افتخار زندگی کنن،

از خدا میخوام خودمم به لطف و مرحمت خداوند بزرگ و مهربون و با نظره محبت اهل بیت و شهدای کربلا و اولاد حسین(ع)،

و وساطتت شهدای گمنام و شهیدان بر حق،به امید خدا به آرزویی که دارم برسم و سربلند و سرافرازو سلامت و سعادتمند و عاقبت بخیر بشم ان شاالله

الهی آمین

برای برآورده شدن آرزوی استارتره عزیز و همه کسایی که تو این تاپیک هستن و همچنین خودم ۱۰۰ مرتبه صلوات میفرستم

😍😍😍

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!