2777
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 132 پست

آرزو میکنم آقا امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف زودتر ظهور کنن، از این سختی هممون نجات بدن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

سلام به استادتر عزیز

منم آرزو میکنم برای سلامتی و ظهور امام زمان( عج) که هرچه زودتر ظهور کند..الهی امین..

دوم ..ریشه کن شدن کرونا درجهان وکشورمون 

سوم سلامتی همه مریض ها وسلامتی خودم

آرزو میکنم آرزوی همه دوستانی که درتاپیک شرکت کردند برآورده بشود....الهی امین..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آرزو میکنم دوستای گلم @الناخانووووووم @مامان_آینده_هستم @sar_be_hava @ملکه__یخی  @پفسه  به حاجت دلشون برسن

الهی آمین الهی آمین 🤲 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

آرزو میکنم دوستام @تیناز71 @موناآزادی @moon74  @سواره  @عشقم_محمد  به حاجت دلشون برسن

الهی آمین الهی آمین 🤲 

آرزو میکنم دوستام @تیناز71   @موناآزادی   @moon74     @سواره   & ...

سلام ...مرسی آبجی گلم.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍😍😍👌👌👌👌👌❤❤❤❤❤

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆

آرزو دارم دوستای عزیزم

@sar_be_hava  

@آناعشق ‍ 

@الناخانووووووم  

@اعتصامی  

@ماشااا_میشااا  

حاجت روابشن خدا وامام حسین ب دلشون نگاه کنن دلشونو شاد کنن💖

ودر آخر خودم حالم خوب شه و مامان بشم💖

ان شاالله الهی آمین🤲🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
سلام ...مرسی آبجی گلم.😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹💋💋💋💋💋💋😍😍😍😍😍😍😍👌👌👌👌👌❤❤❤❤❤

😘 😍 ❤️ 💕 

آرزو دارم دوستای عزیزم @sar_be_hava     @آناعشق   ‍  @الناخانووووووم &n ...

انشاالله انشاالله به زودی زود به حاجت دلت برسی گلم 

الهی آمین 

انشاالله انشاالله به زودی زود به حاجت دلت برسی گلم  الهی آمین

الهی آمین💖💖💖💖💖💖🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕

منم دعا کنید ۳ تا مریض بدحال دارم خودم و خانوادم چند ساله گرفتاریم خسلی به دعاهای بچه های سایت اعتقاد دارم 

دوستان هر کی ختم صلوات میخاد منو صدا کنه براش میزارم تو گروهم

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 
@آناعشق   @سواره   @فرانک20   @آلاله99   @zeinab123   &nbs ...

ممنون عزیزم❤❤❤فدات 

آرزوی من سلامتی بابام 

ازدواج و خوشبختی و عاقبت به خیری خودم و داداشم 

یک کار خوب برای خودم و داداشم

بدست آوردن آرامش و حال خوب برای خانوادم

لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز