2777
2789
عنوان

آرزو

987 بازدید | 132 پست

سلام دوستای گلم, ازتون میخوام همه دوستانتون تگ کنید و هرکسی آرزو داره, آرزوش بنویسه وبرای رسیدن به آرزوهامون برای همدیگه دعا کنیم وهرکسی آرزو کرد بگه تا لایک کنیم. 

آرزو من رسیدن به اون زندگی که دوسش دارم

تاپیک پر بازید کنید تا آرزو های زیادی برآورده بشه با نفس حق و دل مهربون شما دوستای مجازی

زنده باشید وسلامت

منتظر کامنت های پر ازآرزو شما هستم

شبتون پرستاره  

ارزو میکنم ک بشع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادی امرزش و ارامش روح مادرم

کار و ازدواج و خوشبختی 2 خواهرم 

خوشبختی خودم سلامتی 🌺زندگی با برکت 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

خدا میدونه خودش  چی میخوام دعاکنید براورده بشه  انشالله همه ارزوها براورده بشه

فقط خودت باش بهتر از اونیه که تظاهر کنی به اونی که نیستی  خداوکیلی 99/9/10 بگین درچه حالید اوضاعتون چطوره اخه مارو کشتید با 99/9/9  

بعدسلامتی کرونابره ماهم خونه داربشیم💖💖💖🌹🌹

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ارزوم اینه که شوهرم اخلاقش خوب بشه خونه بخریم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز