2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 132 پست
آرزو دارم دوستای عزیزم @sar_be_hava     @آناعشق   ‍  @الناخانووووووم &n ...

انشالله انشالله 🤲💚

ممنونم ازت مهربون جان😍

الهی ک ب حق این ماه عزیزحاجت روابشی💚

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😘😘🤲🤲🤲🤲🌸🌷 قربونت برم مهررروبوووون.. الهی آمین🤲🌸🌷😍❤💚🙏 منم آرزو می کنم ...

ممنونم ازت مهربون جان😍

الهی ک ب حق این ماه عزیز ب زودی زود دامنت سبزبشه🤲💚

ممنونم ازت مهربون جان😍 الهی ک ب حق این ماه عزیز ب زودی زود دامنت سبزبشه🤲💚

فدات بسم ، الهی آمین ، الهی برای خودت برووودی این اتفاق شیرین بیفته، ان شاءالله🤲❤😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

آروز میکنم ک دوست گلم @آناعشق ب حاجت دلش برسه🤲💚

دوست عزیزم @hamishegikhoshbakhti ب زودی زود ازدواج کنه وسفیدبخت بشه🤲💚

دوستای مهربونم @مامان_آینده_هستم‍  و @ملکه__یخی  و @sar_be_hava هم ب زودی زود دامنشون سبزبشه🤲💚

اگه منم لایق مادرشدن هستم ، طعمش روبچشم🤲💚

آروز میکنم ک دوست گلم @آناعشق   ب حاجت دلش برسه🤲💚 دوست عزیزم @hamishegikhoshbakhti &nbs ...

ان شاءالله بزووودی طعم مادر شدن رو می چشی.. سال دیگه بچت کنارت این موقع لالا کرده😍❤

ممنووونم واسه آرزووووی زیباااایی ک کردی،  که شب و روز رو ازم گرفته.. الهی که خدا از زبون شما مستجاب کنه..به دعای تو و دل پاک و مهربونت.. و ان شاءالله بازخورد دعاها و مهربونیات بهت برگرده😍🙏🌸❤🌷😘

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ان شاءالله بزووودی طعم مادر شدن رو می چشی.. سال دیگه بچت کنارت این موقع لالا کرده😍❤ ممنووونم واسه ...

فدای توبشم😘😘😘😘

نگران نباش توکلت ب خدا🤲💚

مطمئنم ک جواب این دل مهربونت رومیگیری😍😍😍

آروز میکنم ک دوست گلم @آناعشق   ب حاجت دلش برسه🤲💚 دوست عزیزم @hamishegikhoshbakhti &nbs ...

فدات

انشاالله انشاالله همگی به آرزوهامون برسیم 

الهی آمین 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ممنون عزیزم❤❤❤فدات  آرزوی من سلامتی بابام  ازدواج و خوشبختی و عاقبت به خیری خودم و داداش ...

ان شاالله🌻🌷

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
فدای توبشم😘😘😘😘 نگران نباش توکلت ب خدا🤲💚 مطمئنم ک جواب این دل مهربونت رومیگیری😍😍😍

عزیزی، نشی ،خدا نکنه..

ان شاءالله به دعای شما گلم.. واقعا درسته،توکل به خودِ خداا🙏🌸🌷❤😍