2777
2789
عنوان

آرزو

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 132 پست
آرزو دارم دوستای عزیزم @sar_be_hava     @آناعشق   ‍  @الناخانووووووم &n ...

انشالله انشالله 🤲💚

ممنونم ازت مهربون جان😍

الهی ک ب حق این ماه عزیزحاجت روابشی💚

افکارت روزیباکن زندگی به اندازه فکرهای توزیبامیشود❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

❤❤❤❤❤❤❤😍😍😍😍😘😘🤲🤲🤲🤲🌸🌷 قربونت برم مهررروبوووون.. الهی آمین🤲🌸🌷😍❤💚🙏 منم آرزو می کنم ...

ممنونم ازت مهربون جان😍

الهی ک ب حق این ماه عزیز ب زودی زود دامنت سبزبشه🤲💚

ممنونم ازت مهربون جان😍 الهی ک ب حق این ماه عزیز ب زودی زود دامنت سبزبشه🤲💚

فدات بسم ، الهی آمین ، الهی برای خودت برووودی این اتفاق شیرین بیفته، ان شاءالله🤲❤😍

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

آروز میکنم ک دوست گلم @آناعشق ب حاجت دلش برسه🤲💚

دوست عزیزم @hamishegikhoshbakhti ب زودی زود ازدواج کنه وسفیدبخت بشه🤲💚

دوستای مهربونم @مامان_آینده_هستم‍  و @ملکه__یخی  و @sar_be_hava هم ب زودی زود دامنشون سبزبشه🤲💚

اگه منم لایق مادرشدن هستم ، طعمش روبچشم🤲💚

آروز میکنم ک دوست گلم @آناعشق   ب حاجت دلش برسه🤲💚 دوست عزیزم @hamishegikhoshbakhti &nbs ...

ان شاءالله بزووودی طعم مادر شدن رو می چشی.. سال دیگه بچت کنارت این موقع لالا کرده😍❤

ممنووونم واسه آرزووووی زیباااایی ک کردی،  که شب و روز رو ازم گرفته.. الهی که خدا از زبون شما مستجاب کنه..به دعای تو و دل پاک و مهربونت.. و ان شاءالله بازخورد دعاها و مهربونیات بهت برگرده😍🙏🌸❤🌷😘

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

ان شاءالله بزووودی طعم مادر شدن رو می چشی.. سال دیگه بچت کنارت این موقع لالا کرده😍❤ ممنووونم واسه ...

فدای توبشم😘😘😘😘

نگران نباش توکلت ب خدا🤲💚

مطمئنم ک جواب این دل مهربونت رومیگیری😍😍😍

آروز میکنم ک دوست گلم @آناعشق   ب حاجت دلش برسه🤲💚 دوست عزیزم @hamishegikhoshbakhti &nbs ...

فدات

انشاالله انشاالله همگی به آرزوهامون برسیم 

الهی آمین 

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖
ممنون عزیزم❤❤❤فدات  آرزوی من سلامتی بابام  ازدواج و خوشبختی و عاقبت به خیری خودم و داداش ...

ان شاالله🌻🌷

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
فدای توبشم😘😘😘😘 نگران نباش توکلت ب خدا🤲💚 مطمئنم ک جواب این دل مهربونت رومیگیری😍😍😍

عزیزی، نشی ،خدا نکنه..

ان شاءالله به دعای شما گلم.. واقعا درسته،توکل به خودِ خداا🙏🌸🌷❤😍