2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
سلام قشنگم😍🐥🐥🐥🐥 کاهشت مبااااااااارک....هفته قبل ۸۶/۷۰۰ بودی✨✨✨💛💛💛💛💛 الان پستت رو اتفا ...

سلام عزیزم.من هفته اول۹۰ بودم هفته دوم ۸۸.۲۰۰هفته سوم ۸۷۹۰۰هفته چهارم۸۷۱۰۰ والان۸۵۹۰۰

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم.من هفته اول۹۰ بودم هفته دوم ۸۸.۲۰۰هفته سوم ۸۷۹۰۰هفته چهارم۸۷۱۰۰ والان۸۵۹۰۰

البته هفته های وسطشو یکم فراموش کردم انیدوارم درست گفته باشم ولی اون ۸۷۱۰۰والان ۸۵۹۰۰

(گروه نارنجی🍁)وزن فعلی:۹۰😑وزن هدف:۷۰😎
سمیه همه چی اونجا هست مثلا انواع میوه ها وسبزی های ایرانی غذاهاش ن چیه؟ 

اره گلم، هست... اینجا مغازه های آسیایی همه چی میارن... غذا هم که خودمون درست میکنیم....

سبزی های خورشتی هم اماده و فریز شده،  میخریم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#

صبحانه =سیب یک عدد،، بادام 10تا،،شیرنصف لیوان 

ناهار=شامی 150 گرم،، نان گندم 40 گرم،، کاهو گوجه 100گرم،، دوغ یک لیوان،، 

شام=سیب زمینی ابپز 150 گرم،، تخم مرغ ابپز یکی کامل یکی سفیده تنها،، خیارشور و گوجه 50 گرم،، زيتون 5تا،،ماست نصف لیوان،، 

میان وعده =بيسکوئيت 20 گرم،، نارنگی یکی،، بادام 5تا

ورزش =یک ساعت و نیم پیاده روی،، 

کالری مصرفی 1220 تا کالری مجاز 1200 تا 

@زیتونپرورده    

@سمیه1396   بی زحمت یه نگاه بنداز ببین خیلی بد خوردم 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
اره گلم، هست... اینجا مغازه های آسیایی همه چی میارن... غذا هم که خودمون درست میکنیم.... سبزی های خو ...

چقدر عالی 😍 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰

گزارش_راهنما#  

🌸🌸🌸🌸🌸

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

————————-

@sepiiiiiideh  سلام گلم... گزارشت را بفرس😎

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه ها رقیبم رفته گروه طلایی 😍😍یه رقیب قدر 💪💪میخام وزن 65 باشه 😘

امضای بچه ها را چک‌کن😉