2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526669 بازدید | 68299 پست

سلام 

۳لیوان اب  

🌹عضو خاموش گروه سبز  🌹                                                وزن شروع :۶۰      وزن ایده ال : ۵۵     هدف اول:۵۸.       هدف دوم :۵۵              قد :۱۶۰.          شروع : ۹۹/۷/۲۶.      🌹 عضو اکیپ علمی تخیلی🌹             
من با ٢٥٠😎

مگ میشه؟🤕

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@شب_بیدارم     صبحونه ی کف دست نون ۵ گرم پنیر و ی خرما و ۱ لبوان جایی میانوعده نارنگی و ...

به به عالی بستی عزیزم کیف کردم👏🏻👏🏻👏🏻🌻🌻🌻🌺🌺🧡🧡🧡🧡

این چالش عشق منه 

غذاهای رژیمی که میخوریم رو طرز تهیه ش رو‌برای بقیه دوستامون میزاریم‌دوست‌داشتین ازش عکسم میگیرین با هشتگ غذای رژیمی جهت ایده  برای راحت رژیم گرفتن واستفاده از غذای رژیمی🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
گلم وزن هفته قبلت۷۰بودهدفت۶۵تگت کردم گفتم ۵کیلوداری تاهدفت میری گروه سبز😍الان شمابایدپروفایلت روسبز ...

بله عزیزم درست کردم

گروه رز زرد  💛                                                                    وزن ۶۹    قد ۱۶۷    هدف ۶۰                                                 من حتما موفق میشوم با تلاش بیشتر 💛💛

چالش# غذای-رژیمی#  

* هویج خرد شده : 1 پیمانه
* ساقه کرفس خرد شده :1 پیمانه
* سیب زمینی خرد شده :1 پیمانه
* پیاز نگینی شده : 1 عدد متوسط
* کدو حلوایی :  نصف 1 عدد کوچک
* روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
* آب مرغ : 2 پیمانه
* نمک و ادویه :  به میزان لازم

مثل سوپ درست میشه و درست کردم فقط کدو‌حلواییش  رو با میکسر له کنین لیمو بریزید و لذت ببرید کم کالری و خوشمزه 

کدو حلوایی سرشار از ویتامین آ پیشگیری از سرماخوردگی درخشان کننده پوست پیشگیری از سرطان و‌وووو هزار یک‌فایده دیگر 🧡🧡🧡🧡🧡

متاسفانه ازش عکس ننداختم و ظهر خوردمش

🔴🔴🔴🔴یک کاسه بخوریناااااا برندارین یه عالمه بکشین تو‌کاسه اونم‌کالری داره در هر صورت😂😂🔴🔴🔴

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزمممم چشای خوشگلت خوشگل میبینه😍😍 قابلتونداره پرش بدم بیاد😂😂اسمشم همینکه ازتخم درامدامیرگذاشت ...

فدات بشم که😍😘❤😍

مبارک خودتون باشه نفس🤗❤❤❤❤❤

فدا پسرم بشم بگو ارادتمندم😂😂😘😘

به حکمتش دل بسپار 🌿
@آسنات99   خوبی سرگروه جون؟ من فردا وزن اعلام نمیکنم😧😧 هم پریودم هم تو این چند روز تعطیل ...

منو بگو نهار غذای سنگین خوردم ورزشم نکردم امروز(رژیم شیردهیم)

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید