2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525777 بازدید | 68299 پست

@شب_بیدارم  

سلام عزیزم ببخشید من ایران نیستم ساعت اینجا یکم عقب تره یکمم امروز سرم خیلی شلوغ بود نتونستم زودتر بگم

تاریخ ۱.۱۰.۹۹ به تایپیک پامداد خمار اومدم وزن اولیه ۷۰ کیلو هدف اولیه ۶۵ وزن هدف ثانویه ۵۵ میخوام ۵۵کیلو بشم میخوام و میتونم💪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@آسنات99  ‍ سلام‌عزیزم‌

کاهشم‌خیلی‌کم‌بوده‌حدود۳۰۰‌گرم😱😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم
سرگروه های عزیز ، راهنماهای گل سلام به همگیتون. خدا قوت لطفا چند نمونه برنامه غذایی های روزانه ی خ ...

سلام گلم 

شما میتونید داخل این هشتک ها گزارش ما را پیدا کنید😉

گزارش_سرگروه#  

گزارش_راهنما#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ولی سرگروه ما که هنوز نیومده سمیه😢😢😢

اشکالی نداره گلم..

همینکه تک یا  ریپلای کردید، داخل اعلاناتش ثبت شدید😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم خوبی 🤩 مرباجونی سرگروه سبزه؟اخه انگار نیست

سلام گلم🌸 مرسی خوبم.. خودت خوبی❤️ چه خبرا

اره گلم سرکروه سبز هستن.. فقط سرشون شلوغه.. هر وقت  انلاین  بشن، جوابتون را میدن😉

گلم، پس یه شب درمیون قرص اهن بخور.. شب بعدیش هم مولتی  اگه بهتر شدی که خوب.. ولی اگه ادامه ...

مرسی عزیزم حتما 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آره عزیزم کارم تموم شدتگتون میکنم موهاتوسبزکن😍

آسنات جونم من وقت پری ایمه اما هنوز نشدم وزن بدم ؟

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
باهردوتونممممممم بس کنیددست ازسراین استخونابردارید😂😂😂😂حسودم خودتونیداه😂. @فندق_فسقلی   & ...

😂😂😂😂😂🤤🤤🤤☠️☠️☠️☠️

خودتم جزو استخوناا حساب میشیا😆😆😆

آررره بیا دعوام کن😂😂😂 از صبح تا حالا رو ب قبله شدم...فشار و قند و همچی با هم افتاده...سرگیجه دار ...

😈😈😈😈😈😈😈😈دورازجوننننن بسه بس کن بروتثبیت فرمدهی کارکن دست ازاین استخونااا بردار😝😝