2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529904 بازدید | 68299 پست
@آسنات99 منو دیدی واست پست گذاشته بودم😶😶

پست قبلشون رو پيدا كنيد ريپلاي كنيد ابي نشده اسمشون تگ نميشن

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@فندق_فسقلی     سلام عزیزم من اینهفته نمیدونم چرا کم نکردم هفته پیش پری بودم امروز ...

سلام عزیزم آره تخمک گذاری هم از علل کم نکردنه...این هفته رعیت کن برای هفته بعد

یعنی الان وزنت چنده؟

به حکمتش دل بسپار 🌿

🔴🟣🔵🟢🟡🟠🔴🟣🔵🟢🟡

لیست وزن هااا ساعت ۳ بسته میشه

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چشم عزیزم 🌺🌺  راستی مولتی ویتامین هم باید استفاده کنیم ؟ اگر آره ایرانی یا خارجی ؟ و بهترین ...

چشمت بی بلاگلم😘مولتی ویتامین مینرال کپسول صورتی رنگن بسته ایی۷تومنه بخریک روزدرمیان شبابخور.بازم سوال داشتی بپرس عزیزم😍💙💙

سلام خوشگلا ببخشید دیر وزن دادم دخترم کلاس انلاین داشت متاسفانه روم ب دیوار نمیدونم چرا اضافه کر ...

سلام گل

منم خبر خوبی ندارم☹️ منم همون ۷۳ هفته ی پیشم 

وزن شروع ۷۵    هفته ی قبل ۷۳    وزن فعلی  ۷۳ .

تو این هفته ورزش نکردم اصلا دوروزم پرخوری داشتم نمیدونم چم شده☹️ 

@شب_بیدارم‍ 

@shimahamed‍   ما ک خوب پیش میرفتیم چی شد یهو😭 انگیزم کم شده 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
There is GOD💚💚💚 ..

سرگروه های عزیز ، راهنماهای گل

سلام به همگیتون. خدا قوت

لطفا چند نمونه برنامه غذایی های روزانه ی خودتونو با میزان کالریتون برامون بزارید تا همه ببینیم شما چطور کالری رو تقسیم میکنید بین وعده های غذایی و ساعات وعده های غذاییتون رو هم بگید لطفا

فکر میکنم خیلی کمک کننده باشه برامون.🌹🌹🌹

نمونه_برنامه_غذایی#  

@بامدادخمار  

@فندق_فسقلی  

@سمیه1396  

@مرباجونی  

@عروسترکم  

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
سرگروه های عزیز ، راهنماهای گل سلام به همگیتون. خدا قوت لطفا چند نمونه برنامه غذایی های روزانه ی خ ...

@sepiiiiiideh‍ 

@شب_بیدارم‍ 

@آسنات99‍ 

@sanaz718

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍