2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529428 بازدید | 68299 پست

گزارش#  

👧👧👧👧👧

صبحانه ۱ نان تست، کرم شکلات، خرما، شیر و قوتو 

ناهار ته چین و قرمه سبزی،سالاد با سس خانگی

میان وعده سیب،شکلات تلخ،خرما

شام ماست، مویز،دانه چیا

کالری مجاز ۱۲۸۰

کالری دریافتی ۱۲۴۰

آب زیاااد، ،،،،،،۲ لیوان دمنوش

ورزش ۳۰مین حلقه،،،،۳۰ مین شکم، پهلو پا

🤗🤗🤗🤗

@golpari9397‍ 

@ویردا   ‍ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ ن دیگه یجا شیرینی باشه سخت نمیتونم ب خودم بگیرم 🤣🤣🤣🤣

شٌل هم نشووو اونقدر😅😅😅😅

یه چیز مابین باش...( نه سفت، نه شُل)😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم وزن هفته قبل روهم میزاری،اینجوری👇 وزن شروع..هفته قبل..الان...هدف 

چشم عزیزم @آسنات99  

من از اسفند تا خرداد 10 کیلو کم کردم، بعد تو تثیبت بودم و تازه وارد فاز دوم وزن کم کردن شدم و الان تا راه بیفته به کم کردن یکم طول میکشه🤦🏻‍♀️😅

وزن شروع:71.8 

هفته قبل:70.6

وزن فعلی:69.9

وزن هدف:60

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷 هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠 ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت و حالا شهادتت افتخاریست برای ما🇮🇷🌹

گلم نباید بگی اصلن..چون توقع داری با هر یک‌کیلو ‌‌کاهش بهن بگن چقدر لاغر شدی🤐🤐 باورت میشه من حتی ...

ای جااااان چه باحال😍😍😍

من خیلی عجولم☹😣

روش شما رو پیش بگیرم ببینم چی میشه🤔

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
اووووووف جوووووون بابا💃💃💃💃💃💃💃💃 من نتم داره ته میکشه کم میام  من ثابتم 😞😞

شاید این هفته را نتونستی خوب رعایت کنی گلم.. به خاطر  مریضی پسرت(هم رژیمی. هم‌ورزشی)

انشالله هفته بعدی💪👌💪👌👌

ولیی سایزات عالییی کم شده بود... رانت ، بازوت کمتر از منه🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

وزن اولیه   هفته پیش   امروز      هدف

95                80           🎈         68

@شب_بیدارم  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
مگه پنج کیلو کم کردی تا الان؟؟؟

سلام سرگروه عزيزم

وزن اوليه ٩٢/٢٠٠

وزن شروع ٨٦/٦٠٠

وزن هفته قبل ٨٥/٥٠٠

وزن امروز ٨٤/٤٠٠

من نوزاد ٦ ماهه دارم و نميتونم فست بگيرم

ولي ديروز روي ٩٨٠ تا بستم

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
فداتشممم ممنونم😘😘😘

عزیزمی 😍