2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست
سلام سرگروه جونم.یه مشکلی دارم اینه که من مثلا توی یک روز یه کوچولو کالریم میره بالا بعد انگار یاد ا ...

از این به بعد یاد این ضربالمثلع بیفت‌که 

جلو ی ضرر را هر‌وقت بگیری، منفعته🧐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
من به مادرشوهرم اینا نگفتم ولی فک کنم فهمیده 🤦🏻‍♀️خدا کنه موفق شم مسخرم نکنن

ببخشید که من ریپلای میکنم. اما بنظر من رژیم داشتن خیلیم شیک وبا کلاسه. وقتی یه خانوم رژیم میگیره یعنی خیلی خودشو دوست داره. وداره برا هرچه زیبا تر دیده شدن وسلامتی جسم وروحش تلاش میکنه 🥰😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صفحه رند بید✌️✌️✌️✌️✌️✌️ 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃 |———|       | ———|   ...

😂😂😂😂رند نبید

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
از یک شنبه هفته قبل  مولتی ویتامین چی؟ منم میتونم از هفته بعد مصرف کنم؟

بله استفاده کن

مولتی ویتامین مینرال

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بله استفاده کن مولتی ویتامین مینرال

مرسی 😍

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
😂😂😂😂رند نبید

. من تو‌رند نوشتم ولی موقع ارسال اومدش تو ۹۰۱😑

از بس که  حرف میزنن🙁

سلام چند وقته رژیم داری؟؟؟ برای کسایی که رژیم دارند ‌ و ورزش میکنند،، یه روز درمیون مولتی ویتام ...

سمیه جان. چه مارک مولتی؟ اخه من مینرال که الهه جون گفته بودن رو گرفتم. بشدت اشتهام زیاد شد. اخرشبم خوردم. ولی نابودم کرد دیگه نخوردم 

ببخشید که من ریپلای میکنم. اما بنظر من رژیم داشتن خیلیم شیک وبا کلاسه. وقتی یه خانوم رژیم میگیره یعن ...

آره ولی من موفق نشدنمو میگم 

آخه بارها تلاش کردم و بعد از چند کیلو کم کردن بیخیالش شدم و باز خیلی چاقتر از وزن قبلیم شدم

ولی اینبار فعلا که همچنان مصممم

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
. من تو‌رند نوشتم ولی موقع ارسال اومدش تو ۹۰۱😑 از بس که  حرف میزنن🙁

سميه جان من كه زينك پلاس ميخورم ديگه مولتي مينرال ميخواد زينكم ميخوام از يه هفته قبلپريودي  تا اخرش نخورم خيلي اشتهام زيادميشه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
آره ولی من موفق نشدنمو میگم  آخه بارها تلاش کردم و بعد از چند کیلو کم کردن بیخیالش شدم و باز خ ...

ما کنارتیم خوشکل خانوم. انشالله اینبار حتما موفق میشی. هروقت انرژیت افتاد بیا تو تاپیک بگووو. تا بچه ها بهت انگیزه بدن 😘😘

ما کنارتیم خوشکل خانوم. انشالله اینبار حتما موفق میشی. هروقت انرژیت افتاد بیا تو تاپیک بگووو. تا بچه ...

مرسی مهربون😍❤🌹

گزارش#

صبحانه نصف لیوان شیر یک خرما یک استکان چای سبز با بیست گرم توت خشک یک تخم مرغ آب پز 

ناهار ماکارونی یک لیوان 100گرم کاهو 40 گرم گوجه 

شام 20 حبه انگور و یکم میوه های جور واجور اما کم 

میان وعده هم آجیل در هم با 20 گرم شیرینی خشک 

ورزش 1ساعت پیاده روی،،، نیم ساعت ورزش شکم و پهلو،، 25 دقیقه  حلقه     کالری مجاز 1200 تا مصرفی 1200

آسنات جونم دارم کم اراده میشم احساس میکنم فرقی نکردم چرا من که خیلی خوب بودم 

@آسنات99     @خانومه_مانكن        @اتنا72  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰