2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529428 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم..خوبم مرسی..خودت چطور مطوری💛

خداروشکر.همیشه خوب باشی

منم خوبم☺

بچه هامون ، بزودی میرن ! اونا مهمون ما هستن !بزرگترین اکتشاف برای من این بود که فهمیدم فرزندم یک مهمان است در خانه ام  و روزی از خانه ام  می رود.روزها با سرعت عجیبی میگذرد و او به زودی از من جدا می شود...به خودم گفتم: کدام مهمتر است؟ نظم خانه یا این که فرزندم به خوبی از من یاد کند؟کدام مهمتر است؟ خانه یا اخلاق و روحیه و حسن تربیت فرزندم؟چون دانستم که او مهمان خانه من است. این باعث شد اولویتم را تغییر دهم!بعد از این مهمترین چیز نزد من آرامش خاطر من و اوست.... شروع کردم به پیاده کردن نقشه ام، و طبعا مجموعه کمی از قوانین مهم را انتخاب کردم و خود را ملزم به اجرای آنها دانستم و مابقی چیزها را بدون هیچ قید و شرطی رها کردم. از عصبی شدن و داد و فریاد زدن کم کردم و به آرامش رسیدم.از وسواس هایم گذشتم و به خانه ای راضي شدم که مقداری بهم ریخته و نامنظم است و کمی شلختگی در آن به چشم می خورد. اما، فرزندی را تحویل گرفتم که آرامش دارد و از من و خشم هایم نمی نالد و رابطه ای قوی و زیبا بین ما حاکم گشته است.چون می دانم....او مهمان زودگذر خانه من است.                کودک عزیزم ! امیدوارم مهمانی خانه من زیباترین مهمانی زندگیت باشد.😍                                                                       
خانوما آب سیب رو حتما امتحان کنید یک لیوانش صدتا کاری داره واقعا آدم رو سیر نگه میداره البته آب سیب ...

سلام اب سیب چطوری میگیری؟  مگه له میشه ؟ 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام اب سیب چطوری میگیری؟  مگه له میشه ؟

عزیزم اول پوست میکنم بعد خوردش میکنم میندازم آب میوه گیری

تاپیک بامداد خمار عضو گروه آبی 💙 وزن اولیه ۷۵😑قد۱۶۰☺وزن هدف اولیه ۷۰😚هدف آخر۶۶😉(من با چاش پاییزی از ۹۰ کیلوبه ۷۵ رسیدم)

@آسنات99  

@taniya1400  

@مرباجونی  

@شب_بیدارم  

@سمیه1396  

شب بخیرررررررررر مانکنا🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

گزارش#  

🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

🍞🍯🍵صبحانه: شیره انگور +ارده+کنجد +گردو+نان چاودار +یه لیوان دمنوش گل محمدی=323 کالری

🥚🥬ناهار: دو تخم مرغ آبپز+ کاهو+ کنجد +کشمش =291 کالری

🍢🥛شام: جگر + دوغ =168 کالری

🍵🍒🌰میانوعده: ناشتا یه قاشق حلوا +ناشتا یه لیوان نشاسته حل شده در آب🤢🤢+ فندق +آلبالو +بادام +دمنوش =224 کالری

☘️کالری 1030

🌷آب 8 لیوان 

🌷چرخش روسی

🌷شنای دیوار

🌷پیاده روی و چالش پا 

🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂🍁🍂

به حکمتش دل بسپار 🌿
🤤من عاشق چیزای شیرین هستممممم خیلی سختمه 

میتونی خرما بخوری..قندش طبیعی

قند میوه هم طبیعی

انرژی منفی ب خودت نده گلم 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@عروسترکم     سلام خوبی گلم میگم من کالری مصرفیم ۱۸۰۰ تاست امروز متاسفا ...

اشکال نداره فقط تکرار دیگه نکن

هر چی ک اضافه تر از مجازت خوردی یا از فردا کم‌کن یا  تا یکشنبه تقسیم‌کن و کم کن😍😍

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

انگیزه#  

دوستان با افتخار اعلام میکنم تمام لباسام از لباس حنابندونم تا پاتختیم تا لباس عقدم و لباس بله برونم همه اندازم که شدن هیچ گشاااااااااااد هم شدددددن💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😍😍😍😍

اینقده خوشحاااااالم🐥🐥🐥

چند ماه پیش خسته شده بودم از رژیم فشار اطرافیان هم اذیتم میکرد اما کوتاه نیومدم....و رسیدم بهش❤❤❤❤

این حال خوب رو برا همتون آرزو دارم✌🏻❤

به حکمتش دل بسپار 🌿
من ک دیروز رفته بودم ابروهامو ترمیم کنم😍😍 بعد رفتم خونه مادرشوهرم..ولی بی حسیش ک رفت خیلی سردرد گ ...

مبارکت باشه عزیزم منم ابروهامو میکرو کردم پارسال الان رنگش رفته😁 موندم برم یا نرم

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

گزارش امروز😊

صبحانه دو کف دست بربری+یک قوطی کبریت پنیر

ناهار دوکف دست بربری+۵ قاشق خوراک مرغ+یک عدد فلفل دلمه

میان وعده یک عدد شکلات😶

شام یک لیوان و نصفی خوراک لوبیا

ورزش ۳۰ دقیقه پیاده روی+۱۰ دقیقه کار با دمبل

@شب_بیدارم  

❤👬❤
سلاممم گلم عالیههه باریکلا👏👏👏💃💃💃کاهشت مبارک ومان💙♥💚💜💛چراپروفایلت فرق میکنه پس😂😂

سلام ممنون .ببخشید پروفایل قبلیمه هرکار میکنم عوض نمیشه 

وزن اولیه ۶۷⬅هدف اول۶۵⬅هدف دوم ۶۳⬅هدف سوم ۶۱