2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 525886 بازدید | 68299 پست
هر چی در طول روز میخورین اینجا میگین؟

الان گزارش دادن اختیاریه.اما وزن کشی روز یکشنبه اجباریه .شما خواستی بیا و بگو.با یکی از سرگروها هماهنگ کن وقتی گزارش دادی تگ کن .اصلا وزنت چقدره ؟اگه هشتاد اینا هستی بیا رقیب بشیم

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
چن وقتشه آخه مال من نمی ایسته یوخ دیدی بعد 20 دقیقه زد زیر گریه ک حوصلم سر رفت... اونوخ تمام 20 دق ...

دختر من ۱۵ماهشه دقیقا همونجوریه ولی اسباب بازی براش میبرم یا تو راه یه بستنی میگیرم کم کم میدم میخوره کمتر غر میزنه

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها از وقتی این ده روزه تقریبا شروع کردم ورزش و کالری شماری خیلی احساس سبکی میکنم آخه من تنگی نفس ...

بمییرم برات عزیزم خوب کاری میکنی دیگه عصبی نشو 

خداروشکر که بهتری عزیزدلم 🧡🧡🧡🧡 

به این صورت با گزارش# وزنکشی# اعلام‌کن🧡 منم تگ کن 

فردا پنجشنبه هست احتمالا من یکم نباشم چون شوهرم خونس ولی همرو‌چک‌میکنم و ثبت 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

حتما خودت نمیدونی چقدر دعای خیر پشتت هست. چون کاری کردی ماها به سلامتی مون بها بدیم این یعنی در جهت اهداف خدا قدم برداشتیم ک مراقب بدن و سلامتمون باشیم 🤩😊😊 @بامدادخمار  ‍ 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
بمییرم برات عزیزم خوب کاری میکنی دیگه عصبی نشو  خداروشکر که بهتری عزیزدلم 🧡🧡🧡🧡  به ا ...

آها گرفتم اینجوری پس. ولی ماه نشده باید بزنم ده روز اول، 

قربانت خدا نکنه سعی میکنم 🤩🤩🤩🥰🥰🥰

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
دختر من ۱۵ماهشه دقیقا همونجوریه ولی اسباب بازی براش میبرم یا تو راه یه بستنی میگیرم کم کم میدم میخور ...

درسته

مال من 7 ماهشه

ب هیچ گونه صراطی مستقیم نیس

بعدم خیابون ما ی خیابون تنگ وسط شهره و شلوغ و اا فرسخ هاش ی پارک نیس محص رصای خدا

ولی اینا نمیتونه جلوی منو بگیره

من میرم پیاده روی😍

کالسکه ام خونه مامانمه. فردا ک میرم میذارمش خونه خودم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
درسته مال من 7 ماهشه ب هیچ گونه صراطی مستقیم نیس بعدم خیابون ما ی خیابون تنگ وسط شهره و شلوغ و اا ...

منم هر روز نمیرم اکثرا فقط حلقه میزنم حال داشته باشم پیاده روی میکنم.تو چقدر ورزش میکنی

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم

بچه هاااا

من اینو تو سرچ انگیزه ها پیدا کردم. حس میکنم فوتوشاپ... خیلی عوص شده د... 

عاقا ی سوال

ینی اون پوستی ک طی این همه سال کشیده و شب شده جمع میشه؟ امیدوار باشم؟ 

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم هر روز نمیرم اکثرا فقط حلقه میزنم حال داشته باشم پیاده روی میکنم.تو چقدر ورزش میکنی

متاسفانه هیچی

همش دخترم بغلمه

بغلی نیس

ولی تازه یاد گرفته دور و برو فشنگ ببینه

و مدام آویزون منع ک توروخدا بغلم کن

یا منو راه ببر

یا... 

و واقعا از پا می افتم

میدونم ک اینا دلیلی برا ورزش نکردن نیس

ولی خب یکمم افسردگی دارم

و این چن وقتم تو خونه مون دعوای با جناب شوهر

صب دعوا شب آشتی... 

برا همین اصن دل و دماغ ورزش نیس

ینی سر همون افسردگی دل و دماغ هیچ کاری نیس

ه نم سوسک افتاده

ولی اگه بخام ب هدفم برسم باید تلاش کنم... 

متاسفانه هیچی همش دخترم بغلمه بغلی نیس ولی تازه یاد گرفته دور و برو فشنگ ببینه و مدام آویزون منع ...

اره منم حلقه ک میزنم دخترم میزارم تو تاب بازی کنه گریه میکنه ولی محلش نمیدم وگرنه همین حلقه رو هم نمیزاره بزنم

اره منم حلقه ک میزنم دخترم میزارم تو تاب بازی کنه گریه میکنه ولی محلش نمیدم وگرنه همین حلقه رو هم نم ...

خونه ما کوچیکخ

حلقه بزنم میخوره تو تلوزیون🤣

ولی برنامه چالش 30 روزه دارم. باید عزممو جزم کنم برم تو کارش

خونه ما کوچیکخ حلقه بزنم میخوره تو تلوزیون🤣 ولی برنامه چالش 30 روزه دارم. باید عزممو جزم کنم برم ...

اره چالش خیلی خوبه من قبلا میرفتم ولی الان اصلا حوصلشو ندارم برم