2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 530568 بازدید | 68299 پست
خب بدن هرکسی فرق میکنه شایدم خیلی سفت و سخت نگرفتن مینا جون تو همین تاپیک تو چهار یا پنج ماه ۲۰ کیلو ...

منم بگو تو سه ماه 10 کیلو کم کردم😚😚😚😚😚

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

والا بوخودا😂😂 هرچی میگیم فقط یکشنبه وزن کنید اصلا انگار ن انگار😬

با چ خوشحالی هم میان اعلام میکنن بعد یکشنبه ک ترازو ی شماره ی دیگه نشون میده ک بیشتر از اون وزن کاذب تو روز عیر از وزن کشی بوده شاکی میشن و ......کوهی از سوالات بی مورد شروع میشه

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
ببخشید دوستم جواب سوالو ک تو پست قبل گذاشتمو نمیدونی؟واقعا برام سواله

حاهش میکنم گلم.من متوجه نمیشم چی پرسیدی.بپرس اگ بدونم حتماکمکت میکنم عزیزدلم

و صبر عادت ماست.... 🦋

موقع پریودی ام کالری شماری میکنین مخصوصا فست و خگخ؟ و اینکه اگه بخوام روزهامو بگیرم تکلیف چیه؟چون ر ...

روز پریودی استثنا نیس بله باید کالری شماری کنی ولی سعی کن چیزای گرم بیشتر بخوری ب خاطر سردی رحم در دوران پریودی دمنوش دارچین و زنجبیل با خرما مخشره...دارچین و عسل فوق العاده اس....رژیم روزه داری هم توی دو صفحه ی اول تاپیک استارتر توضیح کامل و جامع دادن برو بخون عزیزه دلم

تو که کارت درسته بابا👍💪💪💪💪💪 دمت گررررم# 😘😘❤❤‍ 

ای جووونم فدات بشم من زیر نظر شما اساتید بودم دیگه....

@شب_بیدارم     سلام عزیزم خسته نباشی من چند روز درگیر بودم اصلا نتونستم بیام و کالری ...

سلام‌گلم

ببین تو‌دوره وزن بالا میاد.. این عادیه.. ولی یه مقدارش به خاطر این هست شرایط وزنکشی را رعایت نکردی.. مثل(فست بودن روز قبل)

هیچ‌وعده غذایی را حذف نکن..

وعده صبح حتما نون بخور.. این باعث‌میشه در طول روز انرژی داشته باشی..

عصر حتما ۲  تا میان وعده داشته باش قبل از شامت ،، حتما شیر ولرم بخور+ اجیل و خرما... ایناا سیرت نکه میداره.. و باعث‌میشه شامت را انتخاری نزنی..

میتونی حتی اون  شیر‌ را بعد از شام بخوری.. (بستگی به خودت داره)

امتحان کن ببین قبل شام یا بعد شام کمک‌بیشتری بهت میکنه😉

شامت را هم حتما بخور ولی قبلش یه لیوان اب ولرم بخور..

تو وعدهی شامت حتماا سبزیجات داشته باش کنار غذات..

و در  طول روز حتماا  حداقل ۸ لیوان اب مصرف داشته باش.

و‌در اخر شبا زودتر بخاب ...😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@dozhtarebabaei       @بهاربانووو2       @mahdiye_bano ...

سلام دوستم منم گشنمه خخخخ😁 من از قبل غداهامو وارد برنامه کردم بیشترشم پروتئین زدم کل غدا ها هم شده ۵۰۱ کالری. فعلا تا میان وعده عصر طبق همین پیش رفتم. بقیش مونده  @عروسترکم  @yalda818 @mary2772 @بهاربانووو2 @dozhtarebabaei  بقیه در چه حالید؟؟ 

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  

سلام عزیزای دلم...خوبین همگی؟؟؟انشاالله که همه فست و راحتی داشتید تا الان

من ناهار فسنجون داشتم ...نتونستم نه بگم...البته کم‌خوردم و تا الان ۴۲۴ کالری ام

برا شام خیار و گوجه ریز میکنم میخورم 

به امید یکشنبه

ترازومم رفته تعمیر...پری جون هم تشریف بردن ...ولی خب ورزشم تعطیله فعلا...تا ایشالا بریم خونه خودمون 

شما چه کردید رفقای رقیب

@صدف_20  

@gayran  

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒