2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
@فندق_فسقلی     گلم تو‌‌الان نکن... مربا داره میزاره😆😆😆😆😉😉

چقدر خوب 

پس من هر وقت رفتم خونمون میذارم 😬😬

سمیه اگه رفت واسه فردا صبح ایراد نداره؟ الان بیرونم تا آخر شب

به حکمتش دل بسپار 🌿

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چقدر خوب  پس من هر وقت رفتم خونمون میذارم 😬😬 سمیه اگه رفت واسه فردا صبح ایراد نداره؟ الا ...

اها.. باشه گلم.. اول صبح بزار😉 قبل اینکه بقیه سرگروه ها بیدار بشه😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام‌گلم من کالریمو بستم  ( ۱۴۷۰)  نتونستم بیشتر بخورم  ورزشم امروز فقط ۲۰ دقیقه هوا ...

سلام عزیزم من کالری رو با ۱۶۷۹ بستم و یک ساعت پیاده روی سریع ولی من هنوز عادت نکردم خیلی بیشتراز اینها میتونم بخورم بزور سعی میکنم بالا نره کالری مصرفیم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

@آسنات99  

سلام عزیزم. 

کالریم امشب با 1250تا بستم

700تام سوزوندم(یک ساعت پیاده روی  +   1 ساعت 15دقیقه حلقه) 

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍 

گزارش#

صبحونه =یه لیوان چای سبزبا 4 گرم شکلات تلخ. 5عدد بادام دوتا فندق یه دونه بادام هندی 

میان وعده= یک لیوان شیر نصف حبه قند یک نارنگی یک هلو 

ناهار= برنج 7قاشق،، قرمه سبزی 6 قاشق،، کاهو 100 گرم ماست نصف لیوان سبزی خوردن نصف بشقاب 

شام یه لیوان شیر دوتا خرما

ورزش یک ساعت پیاده روی 

آب فراوونن

@آسنات99        @اتنا72         @خانومه_مانكن    

ببخشید کالریمو فراموش کرده بودم بزنم کالری مصرفیم 1000 تا کالری مجازم 1200تا

سوزانده 250 تا

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
آره خیلی خوبه حالا امشب گفتیم یک تایپیک برای کسایی که میخوان رقابت کنن تو گروه نارنجی میزنیم میگم شم ...

منم بیزحمت تگ کنید😃😃

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
میشه منم تگ کنید لطفا منم ۱۳ کیلو باید کم کنم

باشه خودمم هنوز منتظرم هنوز تایپیک نزده دوستم خبرت میکنم😘

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
سلام عزیزم من کالری رو با ۱۶۷۹ بستم و یک ساعت پیاده روی سریع ولی من هنوز عادت نکردم خیلی بیشتراز این ...

ماشالا بتو دوستم افرین🥰 حتما موفق میشی

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
عالیه حتما میتونیم ب هم انگیزه میدیم و ب هدفمون نزدیک میشیم  

چرا تگ نمیشی عزیزم 

چیکارا کردی امروز 

من 1250تا بستم 

700تام سوزوندم

💙چالش پاییز بامداد خمار💙  عضو گروه آبی🙂💪  وزن شروع چالش73🤐 وزن 99/8/3 (69.500)😍وزن هدف تا اخر پاییز 63😍