2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم هویج و پیاز وفلفل دلمه رو سرخ کردی؟

نه، پیازو ریختم توی ماهیتابه به جزجز که افتاد آب ریختم داخلش با آب سرخ شد بعدم هویج و فلفل دلمه و مرغ ریش ریش 

دریغ از یه قطره روغن

نظر لطفته گلم راه زیادی دارم تا رسیدن به هدفم...به امید موفقیت همگی🌹

حتما موفق میشیم گلم با کمک سرگروها و دوستامون حتما😗😗😗

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

برنامت عالی بود  آفرین ورزش نداشتی؟💛💛💛

چرا گلم نیم ساعت ورزش 10 مبن هوازی و 20 مین قدرتی بالاتر نوشتم عشقم

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

من بعد از ظهر عادت شدم یعنی این وزن صبح کاذب بوده؟؟

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
چرا امروز وزنتو ندادی؟

چرا گفتم😐

تگم کردی؟ من پستی ازت ندیدم

اره عزیزم الان دوباره میگردم پیداش میکنم

گزارش#

صبحونه =یه لیوان چای سبزبا 4 گرم شکلات تلخ. 5عدد بادام دوتا فندق یه دونه بادام هندی 

میان وعده= یک لیوان شیر نصف حبه قند یک نارنگی یک هلو 

ناهار= برنج 7قاشق،، قرمه سبزی 6 قاشق،، کاهو 100 گرم ماست نصف لیوان سبزی خوردن نصف بشقاب 

شام یه لیوان شیر دوتا خرما

ورزش یک ساعت پیاده روی 

آب فراوونن

@آسنات99‍      @اتنا72       @خانومه_مانكن  

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
چرا وزن شروعشون رو موقع عضوگیری داده بودن...منم تو نوت گوشیم وارد کردم متاسفانه اشتباهی پاک شد🤐 وا ...

😂😂😂😂😂  پیش میاد گلم،،. تعداشونم که ماشالله زیاده،

اره جاشون را خالی بزار..  تو هفته ی بعد که دوباره وزن دادن، کاملش‌کن😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸