2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
گزارش#   صبحانه:سنگك+پنير+چاي ناهار:سنگك+نيمرو عصرونه:كيك خونگي+چاي+ليمو شيرين+گيريپ ف ...

اعلام وزن کردی امروز؟؟؟؟؟؟؟؟

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
صدرصد با خلوص نیت وارد شدن..اما جای وزنشون وزن خودمو شوهرمو بزنم آخه😂😂😂😂😂😂 خیلیا دوسداشتن ...

سلام سلاااام گزارش#  

صبحانه نان سنگک و پنیر و عسل ۲۰۵ کالری 

ناهار دوتا تخم مرغ نیم دو ق روغن کنجد و ۱۵۰ گرم نوشابه تخم مرغه حالمو بد کرده بود نصف لزوان نوشابه خوردم 😑😑

شام ماهی سرخ شده و سبزی پلو و سیب زمینیسرخ کرده ۳۵۲ کالری 

میان وعده گردو گلابی بیسکویت مادر نارنگی البالو خشکه ۵۹۲ کالری 

کالری البالو خشکه رو نمیدونستم البالو زدم 

مجاز ۱۵۸۰ مصرفی۱۶۰۸ تا 

دو لیوان شیر مجاز  خوردم 

بوس تامام 

پیاده روی یه ربع 🤣

@آینازخانوووووووووم بفرما گزارش

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منکه زمان لاغریم ۶۲ بودم 😂😂😂😂یعنی اون وقتا هم چاق بودم ای خدا  شوهرم چندین ساله بدنسازی کا ...

😂😂😂😂 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آها اوکی 😘😘😘😘😘

تموم شد.. بزار‌گم‌حالا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام سلاااام گزارش#   صبحانه نان سنگک و پنیر و عسل ۲۰۵ کالری  ناهار دوتا تخم مرغ ن ...

سلام عزیزم...برنامت خوبه...اما نوشابه چی میگه...بجاش عرق نعنا میخوردی....

و اینکه شب پلو و سیب زمینی سرخ شده اصلا خوب نیست...وعده پلو رو شب نخور

امروز هر سه کربو رو با هم استفاده کردی

ورزش داشته باش حتما

بوس تامام💛💛💛💛💛💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
 تموم شد.. بزار‌گم‌حالا

چشوووم

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊
@سمیه1396    سلام ..سمیه من بچه های ک وزن ندادن ❌گذاشتم و چون وزن اولیشون رو ندارم جاش خ ...

خوبه گلم👍

وزن شروعشون را مگه ندادن؟؟

جای وزن الانشون را ❌ بزار..

قراره سرگروه سبز الان وزن ها را بزاره. بعد از ایشون شما بزارید🌸 خبرت میدم...

سلام دوستای گلم من کالریمو امروز 1570 بستم 9 لیوان اب هم نوشیدم😁😁😁

ورزش نیم ساعت 10. دقیقه هوازی 20 دقیقه قدرتی شکم بالای شکم و پشت کمر کار کردم

شما چیکار کردین جیگرا؟

@فریماهی

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سلام من از یه ماه و نیم قبل رژیممو شروع کردم ولی اینجوری محاسبه نکردم همینجوری خودم روزی ۷۰۰ تا۹۰۰ کالری مصرف میکردم و ۶ کیلو هم کم کردم الان اگه بخوام طبق این روش ادامه بدم یعنی باید بیشتر مصرف کنم بنظرتون اینجوری وزن کم میکنم

@شب_بیدارم  

@سمیه1396  

♥️♥️

اون تاپیک کجاست؟😋میتونیم بخونیم

گلم الان نمیشه لینک بدم.. جون بقیه میرن داخلش پست متفرق میزارن .

تموم که شد،، لینکشو‌میزارم 😉

سلام گلم 😘یباروزن اونم صبح یکشنبع😈😈😈همینومیزارم تاهفته بعدببینیم چه میشه🌼🌼🌼

چشم چشم😅🙊🙊

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
چرا وزن ندی گلم؟؟ سایزگیری دهم هرماه هست کاهش بچه هارو دیدی؟

ترازونداشتم 😥ورزش می کنم کالری شماری روهم دقیق انجام دادم فقط روزخام گیاه خواری رونمی دونستم انجام نداده بودم ترازوبخرم چشم حتما حتما وزن میدم💪فردامیرم وزن میکنم 💪بیرون خودمو😥ببخشیدهفته دیگه ترازوبخرم وزن میدم🙏

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️
سلام من از یه ماه و نیم قبل رژیممو شروع کردم ولی اینجوری محاسبه نکردم همینجوری خودم روزی ۷۰۰ تا۹۰۰ ک ...

سلام‌گلم..

اگه کالری کمتر استفاده کنی، اولاش خوب‌کم میکنی ولی بعدش استپ میشی..

الانم کالریت طبق توضیحات حساب کن .. ممکنه هفته اول‌کاهشت خیلی کم باشه ولی از هفته های بعدش درست میشه.. ورزش هم حتما داشته باش😉

خوبه گلم👍 وزن شروعشون را مگه ندادن؟؟ جای وزن الانشون را ❌ بزار.. قراره سرگروه سبز الان ...

چرا وزن شروعشون رو موقع عضوگیری داده بودن...منم تو نوت گوشیم وارد کردم متاسفانه اشتباهی پاک شد🤐

واقعا متاسفم.....

باشه عشق جان🌻

به حکمتش دل بسپار 🌿