2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست
سلام بندری بدون نون ۱ قاشق میشه ۸۵ کالری

سلام‌گلم... مرسی🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باریکلاااا👌👌👌کارت خیلی درسته🌼🌼

راستی روغن آردکنجد برا خودم گرفتم مثلا نهار میرزا قاسمی درست کردم پیاز و سیر با یه قاشق غذا خوری سرخ کردم بدون تخم مرغ   برنج بدون روغن با یه کاسه کوچولو  خورشت با پلا ستیک فریز چربی روش می گیرم کف دست   نان سنگک با قیچی اندازه بند انگشت می کنم هم سیر میشم هم اضافه میاد با قاشق کوچک می خورم  یه تکه کیک  اگه تو خونه داشته باشیم با شیرینی  یه دونه رو با چاقو تکه تکه می کنم با دوسه تا چای می خورم تا هوسم بره 

📌متولد ۷۷ نیستم 
هی کی میشه ب وزن دلخواهمون برسیم هرچی دوست داریم بخوریم😂😂😂

خخخ

گلم کالری هر قاشق بندری میشه ۸۵

۱ عدد نونش هم میشه ۱۷۵

دیگه حساب کن داخلش چند قاشق هست

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قدم ۱۶۹ و وزنم ۵۴ 😥ممنونم میشه بیشتر توضیح بدین چه غذاهایی بخورم؟

اقااا ‌وزنت خوبه که..

برو‌فرم دهی کار کن که بدنت پر بشه و خوش‌ فرم😉

@سمیه1396  

سلام سمیه جون 

دیدی من صبح وزن اعلام کردم گفتم ۱۰۰.۵ شدم گفتی حالا چرا ناراحتی؟

سرگروهم وزنمو تو لیستش نزده بجاش علامت قرمز زدم من چه کنم؟😔

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
من تو رژیم لاغری هستم ولی تخم مرغ اپز هفته ایر۳بار میخورم یعنی چاق میشم؟

نه گلم..

ایشون  بین ورزش ‌‌ و بعد ورزش میخورن ... حجم میگیرن..کالری ایشون هم بیشتره...

ولی شما حداقل ۱ ساعت بعد ورزش نباید جیزی بخورید جز اب.... و کالریتون کمتره

@شب_بیدارم  

کاری مجاز۱۲۸۰_کالری مصرفی۱۲۵۰

ورزش نیم ساعت پیاده روی،۲۰۰چرخش باچوب، ۲۰دقیقه ورزش قدرتی.

فقط یه سوال داشتم🤔حالا که وزنم کم شده، وزن الانمو ضرب در۲۰منها۱۰۰کنم یا همونو استفاده کنم؟

دوستای گلم

@کچر  

@دیاناجوون  

@pofak24  

شما چیکارا کردین؟

همه چی باگفتگوحل میشه به جزبیدارشدن سرصبح😜😜😜
افرین بهت ماشالاااااا عالی بودی توام ای ول😍👏👏👏 همینجوری ادامه بده دوستم انشالله وزن هدفت

انشاالله عزیزم😍😍

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@سمیه1396     سلام سمیه جون  دیدی من صبح وزن اعلام کردم گفتم ۱۰۰.۵ شدم گفتی حا ...

سلام گلم..

سرگروهت را من برات تک کرده بودم، عاره؟ 

راستی گلم اگ شیر بخورم پرچرب خوبه یا کم چرب مرسی امتحان مبکنم

کم چرب باشه بهتره منکه تاحالا امتحان نکردم بیشتر دوغ و ماست میخورم

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
 سلام گلم.. سرگروهت را من برات تک کرده بودم، عاره؟ 

نه خودم تگشون کرده بودم☹