2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
آررررررره😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩 تو عشقمی خاله فندقمی دوستمی 😘😘😘😘😘😘😘 لپتو بیار ببوسسسسسسسم😘😘 ...

ای جانمممم خاله فندقققق خدایاشکرت خاله هم میشم من به فدای اون فندق ناز نازی😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍

قبوله قبوله😀😀😍😍

سلام عزیزم خوش آمدی میتونی باشی😍😍اگه بدونی چقدراعلاناتم پرشده بودکه من اصلاً به درخواست دوستیاتوجه ...

گزارش#  

فست نگرفتم امروز رو 

واقعا فست رو نمیتونم اونیم ک ۲۰۰کالری گفتید کم کنم هم نمیتونم ینی چیکار کنم حالا؟😐

صبحانه:پنج کف دست نان سبوس دار+یک عدد تخم مرغ نیمرو+نصف گوجه فرنگی+یک واحد پنیر=۵۰۶کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

نهار:یک عدد گوجه فرنگی+نصف لیموترش+شش قاشق برنج+۰.۲شنیتسل مرغ=۲۷۶کالری

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:یک عدد بستنی کیم+۱۴گرم کیک ساده=۲۲۲کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

شام:یک عدد خیار+نصف گوجه فرنگی+یک کف دست نان سبوس دار+یک واحد پنیر=۱۱۱کالری

🌰🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش نداشتم
اقت درس خوندن ورزش حساب نمیشع؟😂😑

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍🌰

چالش هشت لیوان اب انجام شد

کالری مجاز:۱۱۲۰کالری
کالری مصرفی:۱۱۱۶کالری

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبحال اونایی که هرچی میخورن چاق نمیشن😁 دیدی؟؟؟؟؟؟؟؟

اره 😐

بهشون فکر نکنیم بهتره😂 رو‌مخی هستن 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چرا هرچی نوشیدنی من رو گشنه تر میکنه انگار هرچی خوردنم و نخوردم رو میشوره میبره بعدش ضعف میکنم😢

اگه‌کالریت را در طول روز درست ببندی و غذاهای مقوی بخوری، ضعف نمیکنی... و اب و بقیه نوشیدنی های سالم هم تو سیر نگه داشتنت کمک‌میکنه..

احتمالا به خودت گشنگی میدی که با مایعات، ضعفت را بیشتر میکنه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عزیزم...هفته اول کم نکنی هم ایراد نداره تازه رژیمو شروع کردی🐥 اینقدر انرژی منفی بخودت نفرست ف ...

مرسی عزیزم بابت انگیزت.من یه اخلاق بدی که دارم اینه که بچم دو سالشه دارم بهش غذا میدم هی ناخنک میزنم به غذا

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
وای دختر من وتو دقیقا یکیه هدف وشروع وزنمون خوش آمدی رغیب جان🤗🤗😂😂

ببین من حساب کردم اونقدرا زیاد نخوردم خداروشکر 

1250 تا خوردم با 150 تا ورزش

تو چقدر میخوری؟ 1100 تا؟ 

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم. ♥️♥️ دو تا فسقلی  4 ساله و دو ساله دارم، بیرون نمیتونم برم بخاط ...

یواش یواش درست میشه همه چی.. فقط حوصله داشته باش ‌‌تا میتونی رای خودت وقت بزار😊

خدا فسقلی هات را حفظ کنه🌸

@ژوانا98   چیکار کردی چند کالری ورزش

سلام عزیزم اسمتو نمیدونم هنوز دوسداشتی بگو

تاالان ۱۱۰۰ کالری 

۲۰ دقیقه ورزش هوازی ۲۵۰ تا طناب زدم 

دیشب خیلی ورزش کردم امروز همه جام درد میکرد اونطور که دلم میخواست نتونستم ورزش کنم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 
@آسنات99     سلام عزیزم 😍 کالریم رو با 499تا بستم😉💪 از الان هم چیزی نمیخور ...

سلامممم خوشگلم😘کارت خیلییی درسته نمونه دوستداشتنی💪💪😍😍😍آخ اسمه کاربریتودیدم ضعف رفتم😂😂

اره گلم راضیم ۱۰۵تومن خریدم

مرسی عزیزم منم باید بگیرم

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید 

@بارانبانوو  

@محدثتونم  

بیاین ببینم چکار کردین گزارش بدین

@آسنات99     میان وعده شبم پفیلا خوردم. عیبی نداره تو روزای فست؟  عزیزم من کاکا ...

پفیلاخونگی کم نمک باشه ایرادنداره پرازفیبره😋شکلات شیرین هر۱۰گرمش ۵۱کالری داره گلم سعی کن ۷۰درصدبه بالابخوری مفیدتره🌼🌼🌼

حواسم هست به همتون 🧡🧡🧡 ده بیست نفرید که حسابی پر انگیزه و فعالین منتظر فردام ببینم بقیه دخی ...

عشقی🧡🧡🧡🧡🧡

فداتم 😘😘😘

ایشالله که فردا کلی ذوق کنن وقتی میرن رو ترازو😍😍😍