2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
من جای اون بودم کولت میکردم خودم شنا میرفتم😂😂😂😂راحت تربوده  ولی خوب کاری کردی خیال دوتاتون ...

😂😂😂😂😂😂😂😂  اینم‌میشدد

فکر کنم زورِ شوهرم کمه🤕 بهش گفتم من اونقدررر  لاغر میشم که مثِ یه کیسه برنج ۵۰ کیلویی قشنگ‌ رو دستات بلندم کنی😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گلم امضای و پروفایلت را طبق توضیحات عوض کن و یه رقیب وزنی پیدا کن و همدیگر را تو‌ کزارش های رو ...

باش گلم

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
ها والوووو ناامید نیستم ولی اصن یه انرژی زیادی داره وقتی میگی کاهش این هفته 1کیلو 😍😍😍🤣🤣🤣🤣

اخ اره شارژ شارژ میشی

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

گزارش#  

@آسنات99  

سلام

صبحانه..کره.عسل .۲ کف دست نان  ۱۹۲ کالری

ناهار..۵۰گرم استانبولی..۱۵۰ گرم سالاد شیرازی  ۱۳۹ کالری

شام..سالاد  ۴۴ کالری

میان وعده..کیک مرغ .سیب.هلو.شلیل  ۷۶۲ کالری

اب ۱.۵ لیتر

چای سبز با دارچین ۱ لیوان

قهوه سبز ۱ لیوان قبل ناهار

مصرفی ۱۱۳۷ تا شب ۲۰۰ تا دیگه میوه میخورم پر بشه

مجاز ۱۴۰۰

ورزش

۱۰۰۰ تا طناب

@لینداااااا  

@یگانه_مادر  

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
سلام عزیزجان مصرف نان روکم کنی عالی میشه👌👌👌

ممنون

بله

فعلا ی مقدار مواد اولیه تو خونه هست ک باید ب غذا تبدیل‌شدن کنم تا اصراف نشه

و الا از این ب بعد کمتر خواهد شد

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

گزارش#  

سرگروه جون @شب_بیدارم  

رقیب جون @vianaasaliii  

کالری مصرفی ۱۳۹۵

کالری مجاز ۱۴۰۰

فعالیت ها

۲۰ دقیقه رقص

۱۲۰ پروانه

۳۰ دراز نشست

۳۵ شنا روی دیوار

۱۲۰ مسگری

۷۰ سرخپوستی 

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
200 که چیزی نیست.   الان شما برنامه ای که برای فردات چیدی خیلی اشتباه هست. اگه بتونی مدیریت کن ...

چرا

خب ی بشقاب باقالی پلو تو یخچال دارم ک باید سر ب نیست شه

و یسری گوشت ک باید حلیم شه

و خب خودمم نمیتونم بشینم نگاه کنم

باید یکمیشو شام بخورم یکمیشو نهار

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
چرا خب ی بشقاب باقالی پلو تو یخچال دارم ک باید سر ب نیست شه و یسری گوشت ک باید حلیم شه و خب خودمم ...

اول اینه در روز اگه برنج میخوری شام کربوهیدرات پیچیده دیگه نخور. 

الان برنامت هر وعده ت سنگینه . تا عصر باید قسمت اعظم کالریتو استفاده کنی . 

وقتی ظهر برنج میخوری شب اصلا نون نخور.

و سیب و کاهو که نشد میان وعده. 

تو بیشتر کالریتو میذارس برای غذاهات. شب اصلا کالریه شامت نباید بشه 400 تا . اونم با نون و حلیم. 

بعدم تو رژیم با سطل آشغال دوست شو . بذار اون یه کفگیر برنج بره تو سطل اشغال تا بره تو شکم تو .