2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529915 بازدید | 68299 پست
سلام عزیزم خوش آمدی میتونی باشی😍😍اگه بدونی چقدراعلاناتم پرشده بودکه من اصلاً به درخواست دوستیاتوجه ...

پس هستمممم😍😍😍

وای یه خبر بد هم بهت بدم تو اون یه هفته ک نبودم و این هفته ک عضوگیری بود یک ذره هم رعایت نکردم و دو کیلو اضاف کردم😐اخه نه ک درس میخونم اصن از کنترل خارجم همینجوری هرچی میزارن جلوی دستم میخورم😂😐😏

ولی امروز رو رعایت کردم

گزارششم الان میفرستم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
أه فرزندم چرا اینقدر برنج🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ زیاد خوردی...اما قورمه سبزی🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤 کل ...

نه هنوز نخوردم داشتم واسه فردا برنامه ریزی میکردم🤗

پس چقدر برنج مناسبه؟۱۳۰۰ کالری مجازم روزانه

گروه آبی  وزن اولیه ۷۹ . وزن هدف ۷۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

سرگروه گل @شب_بیدارم  

و رقیب جووونییی @vianaasaliii  

کالری مصرفی ۱۳۹۰

کالری مجاز ۱۴۰۰

فعالیت ها:

۲۰ دقیقه رقص

۱۰۰ تا پروانه

۲۵ تا دراز نشست

۳۰ تا شنا  روی دیوار

۱۲۰ تا مسگری

۱۰۰ تا طناب 

۵۰ تا سرخپوستی

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
نه هنوز نخوردم داشتم واسه فردا برنامه ریزی میکردم🤗 پس چقدر برنج مناسبه؟۱۳۰۰ کالری مجازم روزانه

آها فکر کردم برنامه امروزت بوده

برنج نهایت ۷ قاشق معادل ۱۰۰گرم عزیزم

باهاش ماست سبزی بخور زود سیر میشی امتحان کن عادت میکنی

به حکمتش دل بسپار 🌿
اره عزیزم

😍❤💃

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
وااای وقتی امضای شماهارو میبینم که چقدر کاهص وزن داشتین خیلی امیدوار میشم....چقدر طول کشید تا به این ...

یکسال

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

@سمیه1396  

سلام عزیزم ی سوال داشتم... 🌹❤🌹❤😊😘👇👇

بین غذا اشکال نداره آب بخورم؟؟؟؟! 

آخه من هر وقت آب میخورم کمتر غذا میخورم.... 

💙گروه آبی ✿✼:*゚:.。..。.:*・゚゚・*وزن فعلی : 55 😣 وزن هدف 48 😍 قد : 160 ■□■□■□■□■ من میتونم چون من لایق بهترین ها هستم. 😉😁💪💪💪

💛🧡❤️💜💚💙💛🧡❤️💜💚🧡❤️

بچه هااااا ی گلم

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

فردا همینجا ، اینجوری وزن بدید:👇👇👇👇

وزن شروع             وزن الان             وزن هدف    

x                      x                      x

از هفته ی بعد اینجوری میشه:👇👇👇

وزن شروع       هفته قبل         الان        هدف   

x                   x               x                      x

👈👈👈در اخر هم سرگروهتون را تک‌کنید..

❌❌❌تا قبل ساعت ۳ بعد از ظهر باید وزن بدید، بعد از اون دیگه قبول نیست و اخطار میگیرید❌❌❌ ۲ بار اخطار باعث حذفتون میشه...

(((اعلام وزن قبل از یکشنبه هم قبول نیست.😉)))

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸