2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529430 بازدید | 68299 پست
امروز چیکار کردین تا الان کالری و ورزش

کالری رو روی ۷۰۰ بستم که ۶۶۷ شد ورزش طناب و پیاده روی آخر شب هم میخواستم قدرتی برم که شب موقع خواب احساس گشنگی نکنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ولی ورزش کردن بصورت ناشتا خیلی خیلی ضرر داره و اون وزنی که کم میشه عضه سوزی هست.مبی های باشگا ...

هیچ جایی نگفته که ورزش  را به صورت ناشتا انجام بدیم.. لطفا توضیحات را با دقت بخونید...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عشقه منیییییی سرگروه جان خدایی سفارشی هوامو داشته باش سست نشم تا تهش برم🧡

منم با شما تقريبا هم وزنم 

خدا كنه ارادمون خوب باشه

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
خانما من باید مولتی ویتامین از الان مصرف کنم یا بزارم ی هفته ای از رژیمم بگذره؟

‌گلم ، رژیمت را که شروع‌کردی، ویتامینت را هم بخور...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلمممم😘به به عالییییه چه فستی 😍باریکلااااورزشکار😘💪💪💪

ممنون فدات 😘😘برا اون ته دیگ یه کم عداب وجدان گرفتم

کاشکی نمیخوردمش🤕

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
توام شبا شدید گشنت میشه من ب زور خابم میبره😂

دقیقا گشنه ام باشه نمیتونم بخوابم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

گزارش#  

@مرباجونی

کالریمو رو ۵۰۰ بستم 

که ۴۱۲ اینجا

یکم سبزی و یه پر گوجه صبح خوردم.چند دونه انگور.یه سیب زمینی اندازه بند انگشت ناخونک زدم😅🤦‍♀️

ک فکر کنم ۵۰۰ تا شد دیگه چیزی نمیخورم

ورزش ۲۰۰ تا طناب + چالش شکم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
بیا عششقم من همیشه هستم بزار فردا اسمتو میدم لیست یکی از دخترا انصراف داده

سلام عزيزم من نميتونم تگ كنم شما رو 

فردا پري 🎈هستم و إعلام وزن نميكنم ولي بازم تو أمضا إعلام كردم 

قول ميدم هفته ديگه بتركوووووونم💪🏻

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
‌گلم ، رژیمت را که شروع‌کردی، ویتامینت را هم بخور...

سمیه جون من تازه شروع کردم قرص میخورم یه شب در میون ویتامین مینرال...امشب بخورم رو وزن فردا تاثیر داره😅😅😅

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.