2777
2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 526655 بازدید | 68299 پست
خیلی عالی ، آفرین دوست عزیز .💪💪💪 فقط این چرخش روسی و شنا دیوار چجوریه ،بمن هم بیزحمت میگی.

وایسا جلوی دیوار دستاتو بزن به دیوار ارنجتو خم کن باز کن شنا برو.

چرخش روسی هم بشین زانوهاتو خم کن کف پاهاتو بزار زمین به طرفین بچرخ.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم اگه متوجه نشدی بزن اینترنت عکسش میاد واست😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@شب_بیدارم   سرگروه جان به نظرت من تا عید ۶۰کیلو میشم

من بهت قول میدم که میشی فقط گوش کن به حرف تاپیک و باهاش پیش برو 

دیشبم به یه خانم خوشگله دیگه گفتم‌ما توی وزنی نیستیم که بخوایم کالری پر کنیم فقط، ما بااااااید با غذای رژیمی کالریمون پر بشه منتظر ۶۰کیلو شدنت هستم چون شک ندارم میشی🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام دوستانی که سابقه لاغری و سزارین دارن آیا این افتادگی پوست شکم بدون حراحی و با ورزش کم میشه؟ م ...

من دوتا سزارین داشتم و با ورزش زیاد و البته من یکسال بدنسازی کار میکردم عالی جمع شده بود ، ولی بعد از نرفتن بدنسازی متاسفانه شکمم برگشت

تعجیل در فرج مولامون صاحب الزمان صلوات❤❤❤
خدا نکنه عزیز دلم😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰 ممنون که اینقدر خوبی❤❤❤

عشق خودمی 🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
حتما تگدونت خراب بوده😂😂😂😂 ممنون که اینقدر لطف داری🥰🥰🥰🥰🥰🥰 عزیزم دیدم لایک کرده بودین.همین ...

جووووون دلم رژیمی# نمونه# 🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

@شب_بیدارم    سرگروه جان من از امروز رژیم رو با قدرت شروع کردم میخام تا آخر پاییز به هدف ...

افرین خانم زیباا🧡🧡🧡🧡🧡🧡

سلام گلم.. تعدادِ مصرفت را طبق تجویز دکترت استفاده کن،،، و میتونی شب قبل خواب بخوریش.. او ...

موقعي كه ميخورم تو روز همش ظعف دارم دكترم گفت باعث ميشه چاق بشي اما بدنت لازم داره حالا سعي ميكنم شب بخورم وبخوابم ببينم چي ميشه نشد باز قطعش ميكنم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
سلام عزیزممممممممممممممم ،،،،،امروز من فستم شیردارچین خوردم ،،،،ناهار خوراک لوبیا و میان وعده شیر،،، ...

کیف کردم عزییییزدلم 

عالی و پرکیفیت بود برنامت 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 فردا منتظرتم 🧡🧡🧡🧡🧡

من تا بدین لحظه کالریم 412تاس 😁گمونم اگروز باید رو 600،700ببندم

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

بروبچ فردا وزن کشیه ها😍

@هانااااااااااااااا  

@مهرگان۷۲

احسای میکنید لاغر شدید یانه؟

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩

@سمیه1396  

@آسنات99  

@فندق_فسقلی  

گزارش# 99/7/4.   روز فست شنبه

صبحانه👈تخم مرغ آب پز 1 عدد + گوجه 1 عدد + 2 عدد خرما

کالری👈117

ناهار👈بلغور پخته گندم نصف لیوان 

کالری👈75

شام 👈 شیر 1 لیوان+ عسل نصف ق غ

کالری👈145

کالری مصرفی👈338

کالری مجاز👈500

آب 8 لیوان

مولتی خورده شد

چالش سرکه ی سیب

چالش دمنوش دارجین و زنجبیل

چالش چای سبز

چالش وعده ی سبک بدون نان و برنج

ورزش👈25 دقیقه ایروبیک و چالش شنای دیوار 2 ست 30 تاییو چالش چرخش روسی 2 ست 30 تایی و چرخش با چوب 2 ست 100 تایی و 50 تا طناب و 50 تا پروانه

ب امید ی کاهش تپل فرداااااا💪💪💪💪💕💕🌸🌼🌼🍂🍁🍁🍁🍁🍂🍂🍂🍁🍁🍁🍁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊