2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست
درسته منم اگه بچمو بسپرم به کسی تبعاتشو میپذیرم. ولی هر کس نقش خودشو داره. نقش اونا اینه که باید بپذ ...

واه مگه داستان جنایی حالا چیز مهمی نیس که یه لوستره دیگه 

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
وقتی چند میلیون میدن لوستر باید نصاب خوبی هم براش پیدا کنن  طفلکی استارتر خودشو مقصر میدونه

طفلی گردنش افتاده 

اگه جاریشون واقع بین باشن باید خدارو شکر کنن که روی سر کسی نیفتاده 

از کجا معلوم دو روز دیگه خودش روی سر کسی نمی افتاد

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فردا دادگاه هممونه... اگر یادمون نرفته باشه که فردای قیامتی در پیش داریم. 😊

اونا ک نگفتن باید حقیقت روبگی فقط منتظره ی لوسترخوشگلن

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
مجبور نیستی با بد حرف زدن فرهنگ خودتو نشون بدی ، اعصاب نداری تو نت نگرد برو بخواب 😀😂

کسی حرف بد نزد 

تو اعصاب نداری برو بخاب

اومدی منو ریپ کردی اولش😂

اینجا سایت تبادل نظره اگه نمیدونستی بدون

وقتی که نظرت با من یکی نیس نباید حمله کنی 😁اوکی؟

گودنایت

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
جاری جونم عشق میکنه من بچشو بغل کنم ، کلا چند تا جاری هستیم مثل خواهریم ، چشم اونیکه نمیتونه بب ...

اره چشم حسودایی ک نمیتونن کلفتی بقیه رو ببینن دراد😃😂

وای چقدر خندیدم🤣🤣

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
کسی حرف بد نزد  تو اعصاب نداری برو بخاب  اومدی منو ریپ کردی اولش😂 اینجا سایت تبادل نظر ...

آخه کی به شما حمله کرد ؟  ، قبل خوندن نفس عمیق بکش ام پی تری نخونی فکر کنی بهت داره حمله میشه 😁

حتما بخر عینشو ببر ولی بگو اونیکه قبلیو وصل کرد دیگه اینو وصل نکنه که فوتش کنیم بخوره تو فرق سرمون

اره این سخن خوبیه بهش بگو حتما😂

جاری جونم عشق میکنه من بچشو بغل کنم ، کلا چند تا جاری هستیم مثل خواهریم ، چشم اونیکه نمیتونه بب ...

عزیزم شما خیلی مهربونید😍اما بازم مواظب باش گلم خدای نکرده اتفاقی نیوفته از چشم شماببینن...سعی کن مسئولیت بچه هیچکس وقبول نکنی اتفاق یکبار میوفته😞

تو اصل قضیه چه فرقی میکنه بدونن یا ندونن مهم اینکه مقصر نبوده اصل قضیه رو‌نگه 

اصل قضیه اینه که استارتر بچه رو برده بالا. اینکه مقصر بوده یا نبوده خیلی مشخص نیست. از دید من و شما مقصر نیست. شاید از دید کس دیگه ای مقصر باشه. بهرحال قضاوت اینقدرها هم کار آسونی نیست. نمیشه که قضاوت فردی مونو مبنا قرار بدیم. مثلا شاید اگر قرار باشه تو دادگاه در مورد همچین چیزی قضاوت بشه قاضی حکم کنه که استارتر سی درصد مقصر بوده و باید سی درصد خسارت رو بده. یا بگه پنجاه درصد مقصر بوده. اینطور قضاوتا خیلی کار ساده ای نیست. و شاید الان به نظر بیاد حالا یه لوستر مگه چیه. ولی آدم اون دنیا که بره اگه حقی از کسی به گردن داشته باشه هر چقدرم که اون حق کوچیک باشه اون ور پرداختش سخت و زمانبر و طاقت فرساست. آدم اون ور آرزو میکنه ای کاش عالم و آدم بهم بدهکار بودن ولی من ذره ای از حق کسی به گردنم نبود. 

اره چشم حسودایی ک نمیتونن کلفتی بقیه رو ببینن دراد😃😂 وای چقدر خندیدم🤣🤣

😂😂 عزیزم ، کارای خونه من و جاری جونام رو اتفاقا کلفت میکنه  ، درست دقت نکردم ببینم شمام جزوشون بودی یا نه 😂

بچه بهم نپرین بیاین بریم تاپیک بعدم سروسامون بدیم خدارشکر این بخیر گذشت مالالایی گفتیمو استارتر هم خوابید بیاید بریم بیاید🚶‍♀️🏃‍♂️

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
اونا ک نگفتن باید حقیقت روبگی فقط منتظره ی لوسترخوشگلن

نه شما گویا از اول بحث من با کاربر نازنین رو مطالعه نفرمودید. حرف من از اول جواب به ایشون بود که گفتن اصلا نیازی نبود بگی که تو بچه رو بردی بالا و بچه اونو کشیده. باید میگفتی لوستر خودش افتاد.

😂😂 عزیزم ، کارای خونه من و جاری جونام رو اتفاقا کلفت میکنه  ، درست دقت نکردم ببینم شمام جزوشو ...

منکه جزو جاریات نبودم نه اشتباه نکن

من اینقدر با کسی صیمیمی نمیشم ک بچمو بسپارم بهش😂

اونم یکی مثل تو

ک خودتم نمیتونی جمع کنی چ برسه ب بچه😂😁

از صحبتات معلومه تو چنتا خونه پرستاری کردی ک واردی تو کار خونه و نگهداری بچه

یکم شخصیت داشته باش

ریپ نکن دیگه حوصله حرفای چرتو پرتو ندارم

یاعلی