2777
2789
عنوان

بیاید دغدغه هامونو بگیم و راه حل بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 93 پست
خب زودتر عقد کنید دیگ نگران نباش ولی حدایل هستش اگ روی حرفش بمونه حداقل تو این اوضاع تنها نیستی ما چ ...

اخه همین امشب خواستگاری بود چطور زودتر عقد کنم 😂 خدا کنه اوضاع آروم بشه همه به مراد دلشون برسن ♥️🤍

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

منم دغدغم قبل ازدواج همین بود بدون عشق ازدواج کنم ولی در ناممکن ترین حالت با عشق ازدواج کردمتوام معج ...

چندسالت بود ؟

برای منم دعا کن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو ک بیکاری واسه ازمونا حسابی بخون تهران و کرجی تو دیوار بگرد پیدا میکنی

نه شهرستانم

استخدامیا خیلی کم شده

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

ازدواج نکنی بهتره تا ازدواج بد بکنی که هم خودت اسیر میشی هم زندگی بچه هات تباه، تنها موندن بخدا بهتر ...

دقیقا

خاستگار داشتم یکی ب دلم نشست

یکی ام پولدار بود ولی چ فایده شدیدا خسیس رد کردم ولی دوسش داشتم

الانم میترسم با کسی ازدواج کنم معمولی باشه وضعش ظاهرشم ب دلم نشینه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بیست ولی من از سن کم خواستگار داشتم همه هم سنتی فکر نمیکردم بذارم به عشق برسم که تهش با جنگ رسیدم

او خب تو سنت کم بود من چی بگم ۲۶ سالمه

نه شهرستانماستخدامیا خیلی کم شده

دیوارو هرروز چک کن

بگو عزیزم نگران نباش خدا بزرگه انشاالله همه چی درست میشه از قشنگ ترین روزات نگذر

والا چی بگم خیلی نگرانم تا الان نگران بابام بودم حالا اینم اضافه شده این یه هفته از بس فکر کردم افسردگی گرفتم نتونستم درست حسابی از امشب لذت ببرم

کاربری دست دوتا خواهره عزیزان 🤍🥹

خسیس کنسله واقعا بعدا به مشکل میخوری خوب کردی انشاالله باب دلت زودی پیدا شهههه

دعا کن واسم

ممنون ازت❤️

منو دیگه خانوادم عجلههه داشتن بدجور وگرنه عمرا ازدواج نمیکردم ۲۶ که سنی نیس هنو وقت داری

نیاز دارم به امدم وگرنه من خودم شاغلم

دیوارو هرروز چک کن

چک میکنم

بیشترشون هم از این کار در خانه های کلاهبردارن

بازم خدا بزرگه.

ان شالله یه آدم درست هم قسمت تو بشه♥️

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...