اومدم خونشون بچشون ۱ سالشه خیلی گریه میکرد داشتم ساکتش میکردم هرکاری میکردم اروم نمیشد بعد بغلش کردم بردمش بالا سمت لوستر که ببینه نورشو ذوق کنه اروم شه اخه قبلن باباش اینجوری ارومش میکرد ...همین که بردمش بالا یکی از اویزا رو کشید کل لوستر با جا افتاد وسط خونه تمام حباباش شکست لامپاش ریخت اتصالی کرد داخلش اب شد سرپیچاش شکست کلا به درد نخور شد لوسترشونم تازه خریده بودن چند ماه نمیشه ...خیلی غصه خوردم از غروب تا الان همش دارم حرص میخورم چرا اینقد بدشانسم
منم نگفتم باید بگه که من عمدی بردم تا بچه بکشه. گفتم حقیقت رو نباید پنهان کنه. یعنی همون اتفاقی که افتاده رو حق دارن بدونن. اینکه استارتر بچه رو برده بالا تا سرگرم بشه.
ببخشد ولی باکرونا خونه یکسی که بچه داره مهمون نرسن خودتونم راحتین اون طرفم
تو زندگیتون دنبال آدمهای سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشیهای موقت، سیر از پول آدمهای گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊 گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خدا وکیلی اگه من خودم باشم بچمو بسپارم به جاریم بچهم چیزیو بکشه بشکونه از چشم جاریم نمیبینم بلاخره م ...
درسته منم اگه بچمو بسپرم به کسی تبعاتشو میپذیرم. ولی هر کس نقش خودشو داره. نقش اونا اینه که باید بپذیرن لوسترشون شل بوده و خودشون بچه شونو سپردن به استارتر و انتظار جبران خسارت از استارتر نداشته باشن. نقش استارتر هم اینه که باید حقیقت رو بگه و پنهان نکنه و در پی جبران خسارت بر بیاد.
از کلمه خودشیرینت کلی خندیدم یا از اون کلمه ریپ ، باشه تو بچه مثلا چهار ماهه رو ببر یه گوشه اتاق با ...
بچه چهارماهه جاش تو بغل مامانشه نه پیش تو😁🤣
اخی یاد خودت
تیکر تولدمه لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫 باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین