2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست
خب بچه کشیده این خانم عمدی نبرده بچه رو بگه بکشش

منم نگفتم باید بگه که من عمدی بردم تا بچه بکشه. گفتم حقیقت رو نباید پنهان کنه. یعنی همون اتفاقی که افتاده رو حق دارن بدونن. اینکه استارتر بچه رو برده بالا تا سرگرم بشه. 

ببخشد ولی باکرونا خونه یکسی که بچه داره مهمون نرسن خودتونم راحتین اون طرفم 

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بیزارم از این زنایی ک میدوون بچه مردمو بغل میزنن اگه لازم باشه پدرش ارومش میکنه  منم با ب ...

از کلمه خودشیرینت کلی خندیدم یا از اون کلمه ریپ ، باشه تو بچه مثلا چهار ماهه رو ببر یه گوشه اتاق با عروسک سرگرمش کن من بغلش می کنم چون خودشیرینم 😂😂

منم نگفتم باید بگه که من عمدی بردم تا بچه بکشه. گفتم حقیقت رو نباید پنهان کنه. یعنی همون اتفاقی که ا ...

حالاانگارفردا دادگاه شونه (خقیقت رونباید پنهان کنه)😘

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
خدا وکیلی اگه من خودم باشم بچمو بسپارم به جاریم بچهم چیزیو بکشه بشکونه از چشم جاریم نمیبینم بلاخره م ...

درسته منم اگه بچمو بسپرم به کسی تبعاتشو میپذیرم. ولی هر کس نقش خودشو داره. نقش اونا اینه که باید بپذیرن لوسترشون شل بوده و خودشون بچه شونو سپردن به استارتر و انتظار جبران خسارت از استارتر نداشته باشن. نقش استارتر هم اینه که باید حقیقت رو بگه و پنهان نکنه و در پی جبران خسارت بر بیاد. 

از کلمه خودشیرینت کلی خندیدم یا از اون کلمه ریپ ، باشه تو بچه مثلا چهار ماهه رو ببر یه گوشه اتاق با ...

بچه چهارماهه جاش تو بغل مامانشه نه پیش تو😁🤣

اخی یاد خودت

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین

احتمالا جاریتم اومده تاپیک زده جاریم لوسترمونو شکوند بگید چه برخوردی داشته باشم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
میحاد داشته باشه میخاد نداشته باشه این برای اینکه وجدان خودش راحت باشه میخاد اینکارو کنه  نه ...

مجبور نیستی با بد حرف زدن فرهنگ خودتو نشون بدی ، اعصاب نداری تو نت نگرد برو بخواب 😀😂

یکی براشون بگیرین تا عذاب وجدانت کمتر بشه  عیبی نداره پیش میاد دیگه از قصد ک نبوده منم تو خونه ...

منم خیلی خراب کاری میکنم هرجا برم رفتم خونه جاریم نعنا گذاشته بود رو زمین تو آشپز خونه شوتش کردم اصلا فشارم افتاد فک کردم زرد چوبه بوده 😆

منم نگفتم باید بگه که من عمدی بردم تا بچه بکشه. گفتم حقیقت رو نباید پنهان کنه. یعنی همون اتفاقی که ا ...

تو اصل قضیه چه فرقی میکنه بدونن یا ندونن مهم اینکه مقصر نبوده اصل قضیه رو‌نگه 

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت