2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست

اگه من بودم سریع خسارتشو میدادم ولی اگ یکی توخونم این کارو میکرد هیچوقت نمیگفتم چون لوسترمو شکستی باید برام بخری میزاشتم ببینم عقل وشعورخودش چکارمیکنه

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄
بر خودش رستمیه😂😂😂 راستی ینی سقفشون‌این قدر پایین؟ اخه چه جوری دستش رسید

خواهرم لوستر اسمش باخودشه آویزوه من بااین قدکوتاعم دستم ب لوسترمون میرسه چون لوستر بلنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچوقت بچه هیچکسو بغل نکنین  سرشم ک خورد😖عخ بچه نکبتی توهم نباید میبردیش نزدیک لوستر من اص ...

عزیزم وقتی خونه کسی مهمون میشیم که بچه کوچیک داره نمیشه بی تفاوت بود ، یا باید جاش تو آشپزخونه کار کنیم یا باید بچش رو نگه داریم ایشون کار کنه ، بچه رو که نمیتونه ببنده به کولش کار کنه ، متاسفم واسه اونایی که به اسی میگن تو چکاره ای بچه جاریتو نگه داشتی ، از جاری هایی که نگاه به بچه جاریشون نمیکنن بیزارم ، مثل من باشید بچه های جاریم جونشون واسه منکه زنعموشونم در میره 

خواهرم لوستر اسمش باخودشه آویزوه من بااین قدکوتاعم دستم ب لوسترمون میرسه چون لوستر بلنده

ولی به خدا دامادمون قدش ۱۹۰ هست قدش به لوستر خودشون وما‌نمیرسه ها

حالا ما‌جدا

شاید سقف ماها خیلی بلند

عزیزم وقتی خونه کسی مهمون میشیم که بچه کوچیک داره نمیشه بی تفاوت بود ، یا باید جاش تو آشپزخونه کار ک ...

درسته همینطوره

بعد این دروغ و حق الناس نبود؟ بعد اون دنیا اونا نمیفهمیدن تقصیر ایشون بوده؟ اینجا خجالت نمیکشید، اون ...

خب بچه کشیده این خانم عمدی نبرده بچه رو بگه بکشش

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
ولی به خدا دامادمون قدش ۱۹۰ هست قدش به لوستر خودشون وما‌نمیرسه ها حالا ما‌جدا شاید سقف ماها خیلی ب ...

شاید لوسترشون کوتاه خیلی یا سقفشون بیشتراز دونیم متره

خب  شوهر و برادر شوهرای شما اینجورین ولی خیلیا اینجوری نیستن وقتی بگیره براشون وجدان خودش ...

شاید برادرشوهر اسی مولتی تیلیاردر باشه ، اسی یه قلم لوستر بگیره ببره خونه برادر شوهرش ؟ شوهر اسی باید تشخیص بده که چیکار کنن بهتره 

وای بعضیاتون چتونه واقعا چتووووونهههه

بیچاره استاتر حالش بده اومده درددل کنه چقد بد حرف میزنید 

بعدم کسی تو این اتفاق مقصرنیست یه حادثه بوده که افتاده و بخیر گذشته انشالله همه ضررها فقط مالی باشه که جبران بشه نه جانی 

بعدم استارتر عزیز میدونم حالت بده ولی ب این فک کن خداروشکر خودتو و بچه چیزیتون نشده 

پول لوسترهم جور و قابل جبرانه 

جاری هم نباید همشمیگفت بخر بخر ولی حال اونم درک کن اونم اندازه تو ترسیده

برای جبران هم ی لوستر بخرید بدید بهشون بدون هیچ حرف و حدیثی 

انشالله ختم ب خیره 

بعد این دروغ و حق الناس نبود؟ بعد اون دنیا اونا نمیفهمیدن تقصیر ایشون بوده؟ اینجا خجالت نمیکشید، اون ...

خدا وکیلی اگه من خودم باشم بچمو بسپارم به جاریم بچهم چیزیو بکشه بشکونه از چشم جاریم نمیبینم بلاخره مهمونه  لطف کرده بچمو نگهداشته

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
عزیزم وقتی خونه کسی مهمون میشیم که بچه کوچیک داره نمیشه بی تفاوت بود ، یا باید جاش تو آشپزخونه کار ک ...

منم بیزارم از این زنایی ک میدوون بچه مردمو بغل میزنن

اگه لازم باشه پدرش ارومش میکنه 

منم با بچهای برادر شوهرم بازی میکنم گاهی وقتا سرگرمشون میکنم ولی بغلشون نمیکنم

من نگفتم تو مهمونی بی تفاوت باشی

گفتم بچه کسی رو بغل نکن ک الان ازت طلب کار باشه 

فوقش میبردش ی گوشه با عروسکی چیزی سرگرمش میکرد

متاسفانه ما مثل تو خود شیرین نیستیم

من با اینکه هیچوقت بچهای برادرشوهرمو بغل نکردم ولی منو از همه بیشتر دوست دارن چون بلدم چجور سرگرمشون کنم 

ن بخوام بچرو کول کنم دور سالن بچرخم

ریپ نکن حوصله ندارم

یاعلی

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
شاید برادرشوهر اسی مولتی تیلیاردر باشه ، اسی یه قلم لوستر بگیره ببره خونه برادر شوهرش ؟ شوهر اسی بای ...

میحاد داشته باشه میخاد نداشته باشه

این برای اینکه وجدان خودش راحت باشه میخاد اینکارو کنه 

نه بخاطر پولداری یا بی پولیه برادر شوهره

بعدم همینطوره 

وقتی خودش تشخیص میده بخره ینی صلاح دونسته بخره 

شما نمیخاد نگران جیب اسی باشی

صلاح مملکت خویش خسروان داند

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین