2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست
دقیقا اونم بچه یکساله  اویز لوسترو به تیر اهن جوش میدن  محاله بیفته  خودلوسترو در ...

وقتی چند میلیون میدن لوستر باید نصاب خوبی هم براش پیدا کنن 

طفلکی استارتر خودشو مقصر میدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست رودلم نذارین خونه دیروز پسرم هی گفت منوببر بالا ب لوستردرست بزنم منم بردمش لوسترو چرخوند ذوق کرد ...

یادم باشه هیچ وقت گول بچمو نخورم. اگه گفت ببر منو بالا به لوستر دست بزنم یکی بزنم تو سرش بگم بشین سر جات😐

ما قبلا ماشین نداشتیم رفتیم شهرستان برای نوروز

شب خونه فامیلا دعوت بودیم  گفتن قبل شام که بیاید برید عید دیدنی و گفتن با ماشین ما برید

قبول کردیم ماشین هم پرشیا 

خلاصه تو شهر تصادف کردیم اخ از خجالت مردم

خسارتو دادیم که از بیمه اش استفاده نکنه

ولی شب که همدیگه رو دیدیم خانواده اشون چقدر دلداریم دادن اخه من بغض کرده بودم از خجالت  ولی اصلا حرف و تیکه ای ننداختن و من تا همین الانم ممنونشون هستن که برام احترام قائل شدند

توبه کردیم ماشین کسی نگیریم

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را

[QUOTE=154440671]اخه واقعا هم شل بوده میگن تو نباید نمیبردی بالا ......شوهرم گفت شاید اگه اینجوری نمیفتاد اتفاق بدتر ...[/QUOTE

همسرت کاملا درست میگه..جای لوستر اونا شل بوده ..چرا خودتو مقصر میدونی آخه ..اصلا کار به این مسئله ندارم باید حق و حقوق خودتو بشناسی..مطمئن باش مقصر تو نبودی و خیلی مطمئن اینو باید خودت بگی تا اونا هم بدونن..

اصلا مگه لوستر وسیله بازی بچه هاست  مقصر بردار شوهر استاتره  زده  لوستر و  درب و داغون کرده تازه  شانس اوردن  از باطن  استارتر  هیچ اتفاقی براشون نیوفتاده شاید میخوابیدن همون لوستر میخورد تو کله یکیشون 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
لوسترمام شله برادرشوهرم پسرمو میبره سمتش من استرس میگیرم ک نکنه بیفته بشکنه برادرشوهرم موذب شه 

اینو براش تعریف کن مستقیم بگو از وقتی اینو خوندم میترسم لطفا نبرش بالا

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
عزیزم اگر کسی بیاد خونه من این کارو کنه من ازش خسارت نمیگیرم بهشم نمیگم تو باید فلان وسیله رو که خرا ...

بارها مهمون وسایل مارو خراب کرده اصلا به روشون نیاوردیم، بعضی چیزا پیش میاد ممکنه اون وسیله دست خودمون خراب بشه اون آدم که از عمد این کارو نکرده

وای ترو خدا نبرش دیگه ....من امشب واقعا مردم و زنده شدم ارزوی مرگ داشتم خیلی حال بدی بود

پیش میاد چند سال دیگه خاطره میشه   ولی من بودم بیشتر جلو شوهرم ضایع میشدم.   چون خیلی حساسم کوچکتر از این مساعل برام پیش اومده  هی هرس میخوردم الان از ترسم  ارتباطم وبا خیلیا کمتر کردم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد

خواهری نه غصه بخور نه عذاب وجدان بگیر.بگیر امشب راحت با آرامش کامل بخواب .چرا ک خدا تو رو مامور نجات اونا قرار داده بوده.کلی هم کار خیر انجام دادی امشب.

بابا یه جا اونموقع ک من بچه بودم پنکه سقفی که روشن بوده و میچرخیده جاکن شده بود و افتاده بود و گردن یه نفرم زده بوده

من جای جاریت اینا باشم همین امشب دستاتو میبوسم و چند رکعت نماز شکر میخونم.والله

بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)