2777
2789
عنوان

امتحان علوم🗿

| مشاهده متن کامل بحث + 12405 بازدید | 766 پست
چند تاشو قبلا خوندی؟

همه رو خونده بودم فقط زیست و نخوندم که خیلی سخته

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حله پس میرسی شک نکن🗿😂ولی باید یه پشت بخونی

🗿وای آروین چجوری به من اینقد اعتماد می کنی💔🗿

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

۲۷سالته شاید باورت نشه ولی اگه دقت کنی ، دختر و زن های از تو بزرگترم اینجا دارن مسخره بازی درمیارن و ...

سخت نگیرم چیکار کنم مسئولیت های بزرگی به دوشمه

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

اگه فردا بالای ۱۹ نشدی یک به خودم شک میکنم دو به تو🗿😂

🗿نمیدونم والا چی بگم

ولی فععععک نکنم

این حرفا چیه.. خدا سلامتی بده باقیش گذراس و نمک زندگی سخت نگیر جانم..

چی بگم والا ایشالله که هرچی صلاحه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایرانییییی لایک نکنننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

مهمه فرداست امتحان☹️دلشوره دارم

این اخبار چی میگه پس فردای اعتکاف حق برگزاری امتحان نیست؟
دختر برادرشوهر من امتحانشون چهارشنبه بود به خاطر همین موضوع لغو شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دیشب که ببخشید بد صحبت کردیم🙈😂

بابا بیخیال کر•م از خود خاله بود😂😂😄👌.

نفر دوم میایی؟😉همزمان..👌😂😂..

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

بابا بیخیال کر•م از خود خاله بود😂😂😄👌.نفر دوم میایی؟😉همزمان..👌😂😂..

دور از جون😂

متوجه سوالت نشدم؟

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.