2777
2789
عنوان

امشب خونه جاریم گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 141488 بازدید | 964 پست
خودشیرینی کجا بود مامانش هی میگفت بچه رو بگیر ارومش کن بغلش کن دیوونم کردن بچشم هی نق میزد گریه جیغ ...

میشه بپرسم چندسالته؟

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی تجربه شد هیچ وقت بچه کسیو بغل نگیری منم دخترجاریمو خیلی دوست داشتم کوچولو بود بهش یه لقمه نون و پنیر دادم تازه از شهربازی اومدیم ۱۲شب بود دوقدم ازم فاصله نگرفت سرفه میزد داشت خفه میشد بردیم بیمارستان فرستاد تهران رفتیم دیدن ته باطری کنترل که برادر شوهرم غروب کنده بود انداخته بود خونه خورده گیرکرده بود گلوش ولی من مردم و زنده شدم فکر میکردیم نون داره خفش میکنه😑

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩
خب بالاخره مهمونش بوده.بچه ی خودش این کارو کرده استارتر که راضی نبوده.آدم باید مراعات مهمون هم بکنه.

خب مهمون باشه 

من نمیدونم لوستر جاری اسی قیمتش چند بود ولی لوستر ما قیمت الان بالای ۵ تومنه

واقعا آدم زورش میاد ک مهمان بخواد مقصر خراب شدنش بشه

ب هرحال بچه ک پا نداشته خودش بره بالا آویزشو بکشه

چه مردانه کودکیهایم را پدری 

یه صدقه بده فکر کن دورازجون میفتاد روی بچش و بچش ناقص میشد! اونقت میخواستی چکار کنی؟؟؟؟ برو خداروشک ...

صدقه دادم خدا بهم رحم کرد اصلا انگار داشتم سکته میکردم از غصه ...دلم میخواست بمیرم خیلی حالم بد بود 

دست رودلم نذارین خونه دیروز پسرم هی گفت منوببر بالا ب لوستردرست بزنم منم بردمش لوسترو چرخوند ذوق کرد منم مثل این خرای ذوق کرده ازذوق بچم یدور تند چرخوندم بعد اومدیم نشستیم زمین داشتیم میوه میخوردیم ده دقیقه بعدش تلپ لوستر افتاد بغل منو پسرم قشنگ خورد ب بازوم حسش کردم لوسترما خیلی سنگینه کلا آهنیه لوستر هیچیش نشد دوسه تا حبابش شکست لامپاشم سرجاش بود الان چهارسال بود نصب بود ازسنگینی زیاد آخرافتاد. حالا نکته جالب ب شوهرم گفتم خودش یهویی افتاد وچقدرم طلبکارشدم ک اگ من چیزیم میشد تقصیرتوبود🙄🙄🙄

99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد...... 
خب بالاخره مهمونش بوده.بچه ی خودش این کارو کرده استارتر که راضی نبوده.آدم باید مراعات مهمون هم بکنه.

خدا مهمون مثل تو نصیب هیشکی نکنه بری خونه مردم‌چیزی خراب کنی معلومه میگی وای خوب کردم  از پستات معلومه

خدایا خوشگلیامو خوشگلتر کن🥴🤤
خب مهمون باشه  من نمیدونم لوستر جاری اسی قیمتش چند بود ولی لوستر ما قیمت الان بالای ۵ تومنه و ...

کسی ک شعورداشته باشه خودش کاراشتباهشوجبران میکنه وقتی مهمون میدونه ک خسارت زده وبایدجبران کنه پس لزومی نداره میربان بد رفتاری کنه 

دوباره باردارم😐ایندفعه دیگه میمیرم ازبی خوابی 🙄