2777
2789
عنوان

عشق

237 بازدید | 21 پست

با عشقم هم کات کرده بودیم بخاطر اینکه بابام میخواست من ازدواج کنم .خواستگار دارم ولی اجازه ندادم که بیان خونه ما که خواستگاری کنن تقربیا دو ماه پیش به بابام گفتم به یکی از خواستگارم اجازه میدم بیان شاید نظرم عوض شد باهاش ازدواج کنم .خداروشکر به یه دلیلی من قبول نکردم .و با عشقم واسه همیشه خداحافظی کردم ولی باز امده سراغ من .تو روخدا راهنماییم کنید موندم چکار کنم دوستان عشقم دوماه ازش بیخبر بودم باز امروز سر کله ش پیدا شده 

رفته بود عراق ماموریت، دوهفته برگشته شیراز تازه امروز خبر منو گرفته .تو این چند سال عاشقی بارها شده تموم کنم باز خودش امده رابطه رو ادامه دادیم .لطفا قضاوتم نکنید من واون حتی کنار هم نیستیم .چه برسه باهم بریم بیرون . فقط ارتباط تلفنی و پیامک اونم خیلی کوتاه ومختصر فاصله شهرمون تا شیراز تقریبا دو روز میباشد .امد خواستگاریم بابام میگفت شیراز دوره راضی نشد گفتم منتظر میمونم تا خانواده ام راضی شن . حالا هم بابامو راضی کردم .عشقم کاراش جفت جور نمیشه همش ماموریته واقعا خسته شدم .نگید عشق باید صبورداشته باشه 

ولی واقعا بریدم کِشش ندارم .بنطرتون باهاش ادامه بدم این رابطه پوچ رو یا نه 

درضمن خانواده من خبر دارن که با عشقم تماس تلفنی دارم بابام از همه چی خبر داره هروقت میره ماموریت کلا در جریان این رابطه هستن 

لطفا کمکم کنید یه تصمیم بگیرم تکلیفمو روشن کنم 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چرا نمیشه این کرونا هم امد فقط بهونه ش خوب شد  بنظرت ادمه بدم ؟

یعنی بهانه کروناس؟ اگه اینه نه خیلی محترمانه بکش کنار بزار اون تلاش کنه خدا هرچی قسمتت باشه سر راهت قرار میده

یعنی بهانه کروناس؟ اگه اینه نه خیلی محترمانه بکش کنار بزار اون تلاش کنه خدا هرچی قسمتت باشه سر راهت ...

من تموم تلاشمو کردم ولی حالا اون باید کاری کنه 

کاراش خوب پیش نمیره اکثرا تو ماموریته 😔

عزیز بهش بگو من از طرف خودم تمام سعی تلاشمو کردم و تقریبا راضین بگو حالا نوبت تویه که ببینم چند مرده حلاجی

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
عزیز بهش بگو من از طرف خودم تمام سعی تلاشمو کردم و تقریبا راضین بگو حالا نوبت تویه که ببینم چند مرده ...

بهش گفتم اجبارت نمیکنم واقعا اگه منو میخوای بیا اگه نه که بسلامت گفت من بدون تو نمیتونم اخه اگه دوستم داره چرا این همه لِف میده 😔

بهش گفتم اجبارت نمیکنم واقعا اگه منو میخوای بیا اگه نه که بسلامت گفت من بدون تو نمیتونم اخه اگه دوست ...

عجیبه حالا که تقریبا همه چی درست شده چرا دست دست میکنه مشکل چیزی دیگه نداره

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
آره عزیزم منم موندم چکا کنم سر دو راهی گیر کردم 

باهاش اتمام حجت کن یه فرصت براش بذار بگو تا این تاریخ اومدی که اومدی نیومدی همه چی تمومه بهش بگو حتی خطمم عوض میکنم تا تو زنگ نزنی بهش بگو بار این مسئولیت همش رو دوش منه بگو این قضیه همش یه طرفست همه کارا من کردم پس تو چی

باشه  عزیزم ممنون از راهنمایت

خواهش میکنم عزیز کاری نکردم امیدوارم اتفاقات خوبی برات بیفته