2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15495 بازدید | 2811 پست
فدای شما.دیشب وخوندم.امشبو راهنماییم کنید 🌷

منتها چون هنوز تفسیر صفحه ی چهار رو نداریم دوستانو تگ نکردم فعلا تا همراه با تفسیر تگشون کنم انشالله

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
عزیزید امشب همون صفحه ی چهاردهم هست که گذشتیم ، ما تا صفحه ی چهارم خوندیم کلا عزیزم 

آهان پس یه صفحه بود امشب؟ ۱۴؟اونو خوندم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آهان پس یه صفحه بود امشب؟ ۱۴؟اونو خوندم

یله هر شب یک صفحه س انشالله تفسیرشم گذشتن تگ میکنم همه ی عزیزان رو و شما رو خانومی 😗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****

سلام مستانه جون خوبید عزیزم شبتون بخیر 

منم امدم تاپیکت دیدم صفحه 4رو از قرآن گذاشتید 

خوندم ...انشاءالله که خدا قبول کنند ...🌷

اجرتون با امام حسین علیه السلام باشه مارو دعوت می‌کنید عزیزم...یاعلی......✋✋✋✋👌👌🌷

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
چشم حتما عزیز  چون من خودم تفسیر نمیذارم و بانوی بی نشان عزیز و h_ sadat گل زحمت میکشن برا همی ...

ممنونم عزیزم زحمتت هم میشه  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

دوستای گل تفسیر صفحه ی سوم قرآن

و 

متن صفحه ی چهارم قرآن 

در صفحه ی چهارده هست ، 

@gh73  

@دخترک_موفرفرری  

@سواره  

@آناعشق  

دوستان تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم قرآن در صفحه ی چهارده موجوده 

@mahimahi73  

@غزل82  

@malake_yazdahom  

@جوجههههه  

@sar_be_hava  

دوستای عزیز تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم در صفحه ی چهارده هست 

@ملکه__یخی  

@مائده6525221  

@elahemilany98  

@ترنم_ترنم  

دوستای عزیز تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم در صفحه ی چهارده هست  @ملکه__یخی   &nbs ...

ممنونم🌹

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

عزیزان تفسیر صفحه سوم قرآن و متن صفحه چهارم قرِن در صفحه ی چهارده هست 

@ساناز2222  

@Shahrzad  

@1273  

دوستای عزیز تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم در صفحه ی چهارده هست  @ملکه__یخی   &nbs ...

ممنون گلم🌻🍃

۷ساله در انتظارم  مامان شم خدایا دامن همه منتظرا رو سبز کن🥺😍خدا جونم مواظبِ منو همسرم باش😍 لطفا پروفایلم کپی نشه مرسی💕
دوستان تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم قرآن در صفحه ی چهارده موجوده  @mahimahi73   ...

سلام گلم ممنون از شما و دوستان 

خدا خیرتون بده

من ثواب خوندن قرآن رو به آقامون امام زمان هدیه میکنم 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
دوستای گل تفسیر صفحه ی سوم قرآن و  متن صفحه ی چهارم قرآن  در صفحه ی چهارده هست ،  ...

سلام😊ههههههههین😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤