2789
عنوان

😇 قرآن کریم 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 15495 بازدید | 2811 پست

سلام مستانه جون من ازصفحه اول تا چهارم خوندم .لطفا هروقت صفحه بعدی گذاشتی تگم کن ک یادم نره ممنووووونمممم عزیزم   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

@انگلیسی_خطیر

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

دوستای عزیز تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم در صفحه ی چهارده هست  @ملکه__یخی   &nbs ...

مرسی عزیزم که صدام کردی...التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دوستان تفسیر صفحه ی سوم و متن صفحه ی چهارم قرآن در صفحه ی چهارده موجوده  @mahimahi73   ...

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

سلام😊ههههههههین😐

عزیزم خانم بانوی بی نشان زحمت کشیدن صفحه ی سوم قرآن رو برامون تفسیر کردن که در صفحه ی چهارده تاپیک تفسیرشونو میخونیم 

صقحه ی چهار قرآن هم متن عربیش در صفحه ی چهارده تاپیک گذشته شده 😗

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
سلام مستانه جون من ازصفحه اول تا چهارم خوندم .لطفا هروقت صفحه بعدی گذاشتی تگم کن ک یادم نره ممنووووو ...

سلام عزیزم چشم تفسیر صفحه ی چهارم رو هم هر وقت دوست گلمون زحمت کشیدن تگ میکنم همه ی شما عزیزان رو 😘

چه عاشقانه ای تر از خلوت دو نفره مان؟ چه باشکوه تر از اذانت که مرا به نماز میخوانی؟ *** برای شهدای گمنام یه صلوات میفرستین؟ ****
مرسی عزیزم که صدام کردی...التماس دعا

محتاجیم به دعا عزیزم 😗

مرسی عزیزم     انشالله حاجت روا شی

قبول باشع دوست عزیز 😗

سلام گلم ممنون از شما و دوستان  خدا خیرتون بده من ثواب خوندن قرآن رو به آقامون امام زمان هدیه ...

سلام عزیزم کاری نکردم 😗 چه عالی انشالله نگاه امام زمان ع در زندگیتون باشه 😇

عزیزم خانم بانوی بی نشان زحمت کشیدن صفحه ی سوم قرآن رو برامون تفسیر کردن که در صفحه ی چهارده تاپیک ت ...

ممنون بابلم😚😚😚😚😚

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سلام عزیزم💖💖 خدا خیرتان دهد🤲📿

سلام گلم.کاری نکردم ک .

گفتم شاید بتونی با ما روزی یک صفحه قران بخونی نیت کنی برای حاجت دلت

مستانه جان برا دیروز قرآن نزاشتی یعنی دوشنبه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲