از دکتر رفتن خسته شدم اصلا نتیجه نمیده، صورتم پر جوش و جای جوش شده، موهامم وز شده و کلا رو هوا می مونه، شما راهکاریی ندارین که واقعا نتیجه بده؟ داروخونه هم که میرم کلی کرم گرون قیمت میدن که کاری نمیکنه، شوهرمم همش گیر میده میگه چرا صورتت انقدر جوش زده و چرا موهات این طور شده، خسته شدم😣😣
ریباندینگ انجام بده کراتین بعد از یمدت میپره ولی ریباند دائم هست
ممنونم .اونو خودت انجام دادی یا رفتی ارایشگاه
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره من رنگ و مش هم انجام میدم کاشت ناخنم رو خودم میزنم کاشت مژه رو.... برا هیچکدومشونم آموزش ندیدم ...
جووون چه با استعداد و هنرمند من خیلی کلیپ دیدم ولی یاد نگرفتم
خانم هستم 🍁خوب بودن و بدبودن فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خودم خیلی آسون تر از کراتین هست و خوبیش اینه کاملا دائمه
سایتی که مواد میخری ازشو بهم میگی ؟البته اگه نتی میخری ممنونم
نه عزیزم ما خوزستانیم از فروشگاه خریدم. دیجی کالا داره فکر کنم
ممنونم ازت