2777
2789
عنوان

پوست و مو😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 82 پست
عزیزم کراتین صورتی نوشته سه میلیون چهارصد ریباندلینگ هم نوشته 600 این کراتیه سه تا باهم دیگه هزار می ...

عزیزم کراتین رو میتونید برید از لوازم آرایشی ها میلی بخرین از ۱۰۰۰ تومن شروع میشه برای موهای شما حدود ۸۰میل یا ۱۰۰ میل میبره ماندگاری معمولا بین ۱تا۲سال. ریباند هم ک کلا دائمه دائم

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
عزیزم کراتین رو میتونید برید از لوازم آرایشی ها میلی بخرین از ۱۰۰۰ تومن شروع میشه برای موهای شما حدو ...

همین مارک ریو این قیمت عزیزم 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین مارک ریو این قیمت عزیزم 

اره ولی شما ک‌هزار میل نمیخوای برا موهات الان این کراتین ریو هر میلش ۳تومنه شما ۸۰ میل میخوای.

مارکاری دیگه هم با قیمتای دیگه هست.

اره ولی شما ک‌هزار میل نمیخوای برا موهات الان این کراتین ریو هر میلش ۳تومنه شما ۸۰ میل میخوای. مارک ...

همون میلی سه تومن نمیتونم مارک ریو بخرم ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
اره ولی شما ک‌هزار میل نمیخوای برا موهات الان این کراتین ریو هر میلش ۳تومنه شما ۸۰ میل میخوای. مارک ...

راستی پکش سه تا هستش یکیش که کراتین هزار میل اونیکی ها چین من اگه میلی بخوام بگیرم اونیکی هارو هم بهم میدن اونام میلی میدن قیمت اونام جداس ؟ 

راستی پکش سه تا هستش یکیش که کراتین هزار میل اونیکی ها چین من اگه میلی بخوام بگیرم اونیکی هارو هم به ...

اره عزیزم بهت به اندازه ای که خریدی میده از همه پولش هم همونه.

شماره یک شامپوشه ک موهاتو ۳بار باهاش میشوری

شماره دو مواد کراتین

شماره ۳ هم ماسک بعد از کراتین هست