2777
2789
عنوان

پوست و مو😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 82 پست
اره عزیزم من خودم موهامو هم کراتین کردم هم میخاام ریباندینگ کنم البته بخاطر هزینش نیست ک خودم انجام ...

عزیزم فیس اپ صورت چه جوریه ؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم فیس اپ صورت چه جوریه ؟ 

فیس آپ لایه برداره صورتتونو با یه دستگاهی لایه برداری میکنه و پوستتو آماده گرفتن کوکتل های تقویتی میکنه عزیزم

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
ریباندینگ انجام بده کراتین بعد از یمدت میپره ولی ریباند دائم هست

عزیزم کراتین بعد چه مدت میپره موها خواهرم که ریباندلینگ میکنه موها من دکلزه هستش کراتین باید کنم شما از کجا کازندران میخری موادتو بگین شاید ارسال هم کردن راستی یوقت خودم موهامو نسوزونم تو ارایشگاه چرا موها میسوزه دلیش چی؟ 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
اره عزیزم من خودم موهامو هم کراتین کردم هم میخاام ریباندینگ کنم البته بخاطر هزینش نیست ک خودم انجام ...

دستگاه میکرودرم خونگی چ مارکی خوبه بخرم عزیزم؟ لیزر پوستتون چطور کرد برا چی انجام دادین ؟ 

عزیزم کراتین بعد چه مدت میپره موها خواهرم که ریباندلینگ میکنه موها من دکلزه هستش کراتین باید کنم شما ...

نه نمیسوزونی خودت عزیزم.

آرایشگرا میسوزونن چون کراتیناشون قاطی داره

من خوزستانم عزیزم کراتینمم از شهر خودم دزفول خریدم از یه آرایشی بهداشتی شما وقتی میخوای مواد کراتینتو بخری از فروشنده طرز مصرفشو بپرسی دقیق باید برات توضیح بده اگ نده تو سایت‌همون شرکت برو با فیلم‌آموزشیش هست

دستگاه میکرودرم خونگی چ مارکی خوبه بخرم عزیزم؟ لیزر پوستتون چطور کرد برا چی انجام دادین ؟ 

ولا من مارکاشونو نمیدونم شوهرمم شیفت الان نمیدونم میدونه یا نه.

ولی کلا نیازی نیست داشته باشی تو خونه همون کارایی که من گفتم و انجام بدی تو خونه پوستت اوکی میشه تو همین تایپیو برا استارتر توضیح دادم

ولا من مارکاشونو نمیدونم شوهرمم شیفت الان نمیدونم میدونه یا نه. ولی کلا نیازی نیست داشته باشی تو خو ...

عزیزم اینا هستن ؟ فقط تو ریباندلینگ گفته شده که پلکس بریزید توش تا مو صدمه نبینه چه پلکسی بریزیم خوبه ؟ موها خواهرم پر  موخوره هستش بدتر نشه نازکه موهاش ،

عزیزم اینا هستن ؟ فقط تو ریباندلینگ گفته شده که پلکس بریزید توش تا مو صدمه نبینه چه پلکسی بریزیم خوب ...

پلکس برای هر صد میل ده قطره بریزید. دکوپلکس بهترین چیز برا ریباندینگ نه نمیسوزه اگه خیلی حساسه یتیکه از موشو بزنه اگ نسوخت بقیه رو بزنه موخورشم قیچی کنه

پلکس برای هر صد میل ده قطره بریزید. دکوپلکس بهترین چیز برا ریباندینگ نه نمیسوزه اگه خیلی حساسه یتیکه ...

دکوپلکس باید جدا بخرم ؟ چنده ؟ اسمش دکو پلکس دیگه 

دکوپلکس باید جدا بخرم ؟ چنده ؟ اسمش دکو پلکس دیگه 

ارزونه عزیزم فکر کنم هر میل ۱۰۰۰تومن که کلا زیر ۲۰تومن میشه اره اسمش دکوپلکس.

دقیقا طبق دستور ریباند ریو بزن حرفه ای و شلاقی میشه خیالت راحت راحت فقط حواستو بده موها نسوزن حتما چک کن کش نیاد و تست گره بزن. یعنی یه تیکه از مورو گره بده بعد باهاش بازی کن اگه گرش باز شد ولش کن اگه باز نشد موهاشو بشور با سشوار خشک کن بعد با اتوی ۲۰۰درجه خوب اتو بکش انقدر اتو بکش تا از مو دیگه دود در نیاد مثلا هر تیکه مو ۷تا ۸بار بعد ربع ساعت صبر کن موها سرد سرد که شدن ماسک بعد از ریباند رو بزن نیم ساعت بمونه بعد بشور بعد از شستشو تا سه روز خودش هرروز موهاشو مرتب شونه کنه و اصلا نزاره موش پیچ بخوره یا کش نبنده دور موهاش بعد از سه روز بشوره دیکه کلا بدون نیاز به اتو و سشوار شلاقیه موهاش

ارزونه عزیزم فکر کنم هر میل ۱۰۰۰تومن که کلا زیر ۲۰تومن میشه اره اسمش دکوپلکس. دقیقا طبق دستور ریبان ...

عزیزم بهم گفتین  برا موها من دویست تومن میشه یعنی میلی میفروشن ؟ بعد برا اندازه موها من مثلا بیست سانته این پک کاملش بخرم چند بار میشه استفادش کرد ؟ 

بعد نگفتی موندگاری کراتین چقده ؟ 

ارزونه عزیزم فکر کنم هر میل ۱۰۰۰تومن که کلا زیر ۲۰تومن میشه اره اسمش دکوپلکس. دقیقا طبق دستور ریبان ...

عزیزم کراتین صورتی نوشته سه میلیون چهارصد ریباندلینگ هم نوشته 600 این کراتیه سه تا باهم دیگه هزار میل یا هر کدومش از اون سه تا هزار میل بعد برا حجم موها من چقد ازش باید استفاده کنم کراتین ،ریباندلینگ کلا چن میل میبینی دوتا هستش هر کدوم چن میل ؟