2777
2789
عنوان

پوست و مو😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 82 پست
ریباندینگ انجام بده کراتین بعد از یمدت میپره ولی ریباند دائم هست

ممنونم .اونو خودت انجام دادی یا رفتی ارایشگاه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
معمولا همون دو جلسه اول نتیجه میبینی من خودم خیلی گیر دادم‌ به شوهرم و فقط روشن کننده و کلاژن ساز می ...

چقد با سلیقه اوف پنجه طلایی

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مشکل پوست من جوشه و لک و کدری کل پوستم  پوستم چرب اما دهیدراتس ،و چیزا چرب بزنم به پوستم شدید ...

عزیزم اول باید تغذیتو درست کنی و آزمایش هورمون و سونوی کبدی بدی روند جوش زدنت رو متوقف کنی بعد درمان کنی الان درمان رو شما تاثیری نمیزاره

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
عزیزم اول باید تغذیتو درست کنی و آزمایش هورمون و سونوی کبدی بدی روند جوش زدنت رو متوقف کنی بعد درمان ...

میشه بیای تایپیک اخرم 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
اره من رنگ و مش هم انجام میدم کاشت ناخنم رو خودم میزنم کاشت مژه رو.... برا هیچکدومشونم آموزش ندیدم ...

جووون چه با استعداد و هنرمند من خیلی کلیپ دیدم ولی یاد نگرفتم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خودم خیلی آسون تر از کراتین هست و خوبیش اینه کاملا دائمه

سایتی که مواد میخری ازشو بهم میگی ؟البته اگه نتی میخری ممنونم 

خودم خیلی آسون تر از کراتین هست و خوبیش اینه کاملا دائمه

چه خوب  بخصوص ابجیم موهاش فر شوهرش لخت دوس داره موهام طبیعی نگش کمی روشن فقط میخواد لخت شه پول نداشت بکنه اینجور خودش بکنه و همیشه بمونه چقد خوبه خانومی خیلی دعات میکنم گلم مرسی که کمک میکنی مارو خیلی گلی بوسسس

چه خوب  بخصوص ابجیم موهاش فر شوهرش لخت دوس داره موهام طبیعی نگش کمی روشن فقط میخواد لخت شه پول ...

خواهش میکنم عزیزم. هرموقع هرسوالیم داشتی از کراتین و ریباندینگ‌میتونی بپرسی ازم

کلیپ های آموزشیش رو ببینی کاملاا یاد میگیری تو نت پره

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
نه عزیزم ما خوزستانیم از فروشگاه خریدم. دیجی کالا داره فکر کنم

ممنونم ازت 

خواهش میکنم عزیزم. هرموقع هرسوالیم داشتی از کراتین و ریباندینگ‌میتونی بپرسی ازم کلیپ های آموزشیش رو ...

میشه درخواست دوستی بدم که گمت نکنم اگه مشکل داشتم برا موها بپرسم ازت ؟