2777
2789
عنوان

پوست و مو😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 82 پست
هزینه اش زیاده، ولی دکتر خوب هم پیدا نمیشه...

چرا نمیشه عزیزم 

بگیر کوکتلارو تو خونه خودت با سرنگ انسولین تزریق کن به پوستت

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
اره عزیزم من خودم موهامو هم کراتین کردم هم میخاام ریباندینگ کنم البته بخاطر هزینش نیست ک خودم انجام ...

کاش پوست و موی منم خوب بشه، حسرتش به دلم مونده😢😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ولی سعی کن به ریشه موهات نخوره چون میسوزه

اها چون منم موهام فرفریه بدم میاد .ممنونم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
کاش پوست و موی منم خوب بشه، حسرتش به دلم مونده😢😢😢

با یکم مراقبت اوکی میشه منم موهام خیلی بلنده قبل از کراتین زیرشون مثل سیم ظرف شویی بود و رو هوا

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
اها چون منم موهام فرفریه بدم میاد .ممنونم 

اگه رنگ نداری ریباندینگ کن من چتریمو ریباند کردم از حمام میام بیرون بدون هیچ سشواری لخت و شلاقیه

اره عزیزم من خودم موهامو هم کراتین کردم هم میخاام ریباندینگ کنم البته بخاطر هزینش نیست ک خودم انجام ...

عزیزم من کوکتل ها مزوتراپی از کجا بخرم چه مارکی بخرم که خوب باشه من خودم پول زیادی ندارم نمیتونم برم کلینیک ها زیبایی مجبورم خودم بخرم انجام بدم 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
اگه رنگ نداری ریباندینگ کن من چتریمو ریباند کردم از حمام میام بیرون بدون هیچ سشواری لخت و شلاقیه

ریباندلینگ هم خودتون انجام میدین؟ 

نه ندارم نمیشناسم این روشا رو راستش 😁

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزیزم من کوکتل ها مزوتراپی از کجا بخرم چه مارکی بخرم که خوب باشه من خودم پول زیادی ندارم نمیتونم برم ...

معمولا پزشک ها خودشون کار میکنن و اصلا با کوکتلی که شما میخرین کار نمیکنن برند توسکانی عالیه

مشکل پوستت چیه من از شوهرم بپرسم برات ببینم تو خونه میشه کاریش کنی؟؟

نمیدونم عزیزم فکر کنم ۳۰۰ ۴۰۰

که کلا سه جلسه لازمه انجام بدی درسته ؟ 

ریباندلینگ هم خودتون انجام میدین؟ 

اره من رنگ و مش هم انجام میدم کاشت ناخنم رو خودم میزنم کاشت مژه رو....

برا هیچکدومشونم آموزش ندیدم فقط از مجردیم کلیپ دیدم یاد گرفتم الان انقدر حرفه ای شدم ک همه فکر میکنن دوره دیدم

معمولا پزشک ها خودشون کار میکنن و اصلا با کوکتلی که شما میخرین کار نمیکنن برند توسکانی عالیه مشکل پ ...

مشکل پوست من جوشه و لک و کدری کل پوستم 

پوستم چرب اما دهیدراتس ،و چیزا چرب بزنم به پوستم شدید جوش میزنم صورتمم دارم میخورم تپل شم بخاطر اون جوش میزنم ولی تو رژیمم جوش میزدم که یه مدت داکسی ساکلین خوردم خوب شد یه مدت هم کبدمو رسیدم ولی الان دارم چیزا چربو چیلی میخورم جوش میزنم 

ولی همیشه صورتم تکو توک جوش هست بعضی اوقات شدید شد اون کارارو کردم درس شد 

که کلا سه جلسه لازمه انجام بدی درسته ؟ 

معمولا همون دو جلسه اول نتیجه میبینی من خودم خیلی گیر دادم‌ به شوهرم و فقط روشن کننده و کلاژن ساز میزد برام جای جوش نداشنم