2777
2789
عنوان

پوست و مو😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 82 پست
قبلا آزمایش دادم مشکلی نداشت حالا رو نمیدونم باید دوباره چکاپ بشم

اگه میتونی خرج کنی که چیزی نیس مزوتراپی ضد لک و ضد جوش کن کوکتلاشو بخر خودت بکن اموزشش تو گوگل هس یه تونر بایشاپ بگیر یا پیکسی 

برا کبدت هم صبحا دو تا چهار لیوان ابجوش کمی ولرم بخور وقتی دو لیوانش سرد شد بهش ابلیمو طبعی بریز بخور جوشات میره ،لیور کر هم بگیر بخور با خاکشیر اینا پوست صاف میکنن قول لیور کر روزی یکی کنارش ویتامین ای هم بخور لیمو زیاد بخور 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشاسته با آبلیمو فقط به صورت؟

ابلیمو رو پوسستت تست کن یه قسمتش بعد بزن بعضیا جوش میزنن مث من ولی اگه جوش نزنی زدنش به پوست معرکس 

بافکر کردن به هرالاغی ذهن خودرا باغ وحش نکنیم....! ،برا خوب شدن مریضیم یه صلوات برام میفرستین ممنونم منم دوس دارم بخندم   ...
عزیزم موهاتو کراتین کن اگه هزینش زیاده برات کراتین بگیر تو خونه خودت یا شوهرت برات بزنه. پوست صورتت ...

مزوتراپی تو کلینیک ها هزینش چقده ؟ 

میزنم متاسفانه پوستمو خیلی خشک میکنه و میسوزه

خب بعدش ابرسان فاقد چربی بزن .ببین خودت باید انقدر امتحان کنی تا ببینی روت چی جواب میده ولی نکن جوشاتو ک جاشون میمونه .الوئورا هم شنیدم برا جوش خوبه من خودمم استفاده میکردم ولی نه برا جوش 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
دوفاز بعد حمومه؟

اره هر موقع بخوای موهاتو یه حالتی بدی ولی ریشه موتو نزن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خب بعدش ابرسان فاقد چربی بزن .ببین خودت باید انقدر امتحان کنی تا ببینی روت چی جواب میده ولی نکن جوشا ...

خیلی چیزا رو امتحان کردم جواب نمیده، یه دفعه کل پوستم جوش میشه

میشه تو خونه انجام داد؟ چه کارایی؟ شاید به درد منم خورد

اره عزیزم من خودم موهامو هم کراتین کردم هم میخاام ریباندینگ کنم البته بخاطر هزینش نیست ک خودم انجام میدم بخاطر اینه که آرایشگر مورو میسوزونه

سرتو ۳بار با شامپو قبل از کراتین میشوری بعد مواد کراتین رو از یک سانت بعد از ریشه میزنی به موهات بعد هر قسمت کوچولو از موتو ۷ تا ۸ بار اتوی ۲۰۰ درجی میکشی بعد اگه قرنطینه داشت نمیشوری اگه کراتین بدون قرنطینه بود با باد سرد سرد سشوار بدون هیچ فاصله ای از موهات چسبیده به مو موهاتو خنک میکنی بعد میشور و ماسک بعد از کراتین میزنی بعد از خشک کردنش دیگه کلا تا سه روز نمیشوری و نمیبندی من کراتین مارک ریو استفاده کردم عالی بود ریباندینگ هم چتریمو مارک ریو زدم بازم راضیم پشت موهامم میخوام بزنم.

من کلا آرایش نمیکنم اصلا کرم پودر و پنکک استفاده نمیکنم

شوهرم پزشکه صورتمو برام ۳بار مزوتراپی انجام داد و لیزر و فیس آپ الان پوستم عین آینست شفاف و صاف🧿😂

شبا قبل از خواب کرم شب میزنم من مارک ساسکین استفاده میکنم یکم‌گرونه ولی عالیه

صورتمو با پن شستشو اوریدرم میشورم

هفته ای یکبار هم پوستمو با روغن آرگان و رول سنگی ماساژ میدم

یک هفته روغن آرگان یک هفته روغن زیتون

ماهی یکبار حنا و آبلیمو رو قاطی میکنم به صورتم میزنم گرمای پوستم رو میگیره.

و چندتا کار دیکه حال ندارم بنویسم😂😂

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚
خب بعدش ابرسان فاقد چربی بزن .ببین خودت باید انقدر امتحان کنی تا ببینی روت چی جواب میده ولی نکن جوشا ...

ببین الورا ابلیمو و ماست تو بعضی پوستا باعث جوش میشه ابرسان هم مارک نتروژینا نزدیک سیصد تومن بگیر که پوستت از دهیدزاته بودن در بیاد و چربم نیس جوش بزنی