2777
2789
عنوان

پوست و مو😔😔

419 بازدید | 82 پست

از دکتر رفتن خسته شدم اصلا نتیجه نمیده، صورتم پر جوش و جای جوش شده، موهامم وز شده و کلا رو هوا می مونه، شما راهکاریی ندارین که واقعا نتیجه بده؟ داروخونه هم که میرم کلی کرم گرون قیمت میدن که کاری نمیکنه، شوهرمم همش گیر میده میگه چرا صورتت انقدر جوش زده و چرا موهات این طور شده، خسته شدم😣😣

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حنابی رنگ+ماست کم چرب روزی ۳۰دقیقه بذار رو موهات 

نشاسته گل +آبلیمو

الوئه ورا خیار رنده کن یکم گلاب اضافه کن بریز توجا یخی بعد یخ که زد بپیچ تو پارچه نخی صورتتو دورانی ماساژ بده

موهاتم اگه بلندع نرم کننده مارک خوب بزن روغن ارگان به ساقه هاش بزن هم روغن ارگان هم نرم کننده به ساقه بزن ها فقط

عزیزم موهاتو کراتین کن اگه هزینش زیاده برات کراتین بگیر تو خونه خودت یا شوهرت برات بزنه.

پوست صورتت رو هم مزوتراپی انجام بده پوستت عالی میشه کرم های آرایشیت رو دور بریز فقط درمانی بزن

من خودم یسری کارا میکنم ولی نمیدونم بدرد شما میخوره یا نه

💚💚💚💚الحمدلله استغفرلله لا اله الا الله💚💚💚💚

موهاتو با اتو یا سشوار صاف کن .اسپری دو فاز بزن ولی به ریشه نزن که ریزش نگیری .پوستم نمیدونم من جوش نمیزنم اصلا 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزیزم موهاتو کراتین کن اگه هزینش زیاده برات کراتین بگیر تو خونه خودت یا شوهرت برات بزنه. پوست صورتت ...

میشه تو خونه انجام داد؟ چه کارایی؟ شاید به درد منم خورد

گلاب اسپری کن به صورتت شاید خوب شدن 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
عزیزم موهاتو کراتین کن اگه هزینش زیاده برات کراتین بگیر تو خونه خودت یا شوهرت برات بزنه. پوست صورتت ...

کراتین ریزش مو نمیاره ؟