راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چطور اینهمه سال متوجه نشدین چون طولانی مصرف کرده حداقل باید ۶ ماه بپونه تز الکی نمیگم تجربه داریم ...
قبلن اصلن معلوم نبود همیشه خوش تیپ سر حال بود اما این دو سال اخیر خیلی عوض شده بود مخصوصا ۹ ماه اخر دیگه کم مونده بود یه بلایی سر پدر مادرم بیاره خدا رحم کرد.متاسفانه خودش اصلن راضی به ترک نیست.ما به زور بردیمش.چند نفر فرستادیم به زور بردیمش
اهان بله هست تو کمپشون راهنما حدود ۱۰ نفر از کسانی که خودشون قبلن مصرف کننده بودن الان همونجا خدمت م ...
ان شاءالله یه دلسوزراهنماش بشه شمابرید پیش راهنماش،ازش مشاوره بگیرید
مردِ کوچکم روزی تکیه گاه امنی برای یک زن میشوی شانه هایت پناهگاه میشوند ودستانت امنیت بخش دستانی دیگر ومن آن روز مث امروز و همیشه به داشتنت افتخار میکنمو دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
یکی از فامیلامون ب تریاک اعتیاد داشت یک سال ولی نه دراون حد که شدید باشه بعد الان خیلی وقته دیگه نمیکشه مطمنم
ولی خب شیشه و....نمیشه اصلا
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
قرص اعتیاده خیلی بده از شیشه هم بدتره ادمو کم کم روانی میکنه
قرص ب 2 یا بوپرنورفین چیست؟
این دارو، ماده مخدری نیمه صنعتی است که از تبائینمشتق شده که خود از آلکالوئیدهایخشخاش بدست میآید. در حقیقت این دارو نوعی مسکن قوی و ضد درد است و متاسفانه در بعضی مراکز ترک اعتیاد برای درمان اعتیاد از آن استفاده میشود. قرص ب 2 یکآگونیست نسبی به حساب میآید، یعنی هرچند این دارو نوعی مخدر است و مصرف آن عوارض دیگر مخدرها مانند نشئگی و تنگی نفس را پی دارد ولی حداکثر تاثیر آن کمتر از مخدرهای مانند متادونو هروئیناست. در سال 2002، اداره دارو و غذای آمریکا، داروهای هیدروکلراید بوپرنورفین Subutex ، هیدروکلراید بوپرنورفین Suboxone به همراه نالوکسون هیدروکلراید را برای درمان وابستگی به مخدر را تایید کرد. اینها داروهای دارای بوپرنورفین که تایید نیز شدند هستند. کاربرد اصلی این دارو هم مانند مانند متادون برای درمان اعتیاد به صورت سرپایی است. البته باید با دقت از این دارو استفاده کرد زیرا مانند بسیاری از داروهای جایگزین مواد مخدر میتواند موجب وابستگی شدید بیمار به این دارو شود.
اره تریاک و شنیدم که ترک کردن اما مواد صنعتی و نه....
ایشون ب چی اعتیاد دارن
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.